htctan Bayramdan sonra sezeryan için konuştuk ama ya daha önce suyum sancm gelirse süreç nasıl olur merak ediyorum
ogrencianne35 htctan 10 haziran saat 17.00 ’di 9 haziran akşam 19.00 da suyum geldi 🤣 22.09 da kızım doğdu yemek yediğim için ameliyata almak için beklediler 🤣
Umuhn htctan bnada 5 temmuz gün verdiler ama suyun gelirse kanamam sancin olursa hemen gel dediler am şuana kadar bişe yok son 3 gün günümde dogurcam kesin😁
Didonutella htctan benim bayramdan önce ama plasenta previayım. Asla açıklık olmadan alınması gerek. Doktorum da kilosu az diye 14 ünde alalım dedi. 2720 çıktı. 47 gram almış 1 haftada 🙁 sıcaktan herhalde 🤔Ben de çok korkuyorum. İnş bi sıkıntı olmaz 🤲🏻
Vademecum Ben de aynı durumdayım. Bayram sonrasına 38+2 ye gün verdi doktorum ama bayramda sürpriz yaparsa diye korkuyorum
Vademecum Happyturuncu Doktorum da bayramda tatilde olacağını söyledi bayramdan önceye mi çeksek tarihi diye düşünmeden edemiyorum 🤷♀️
Happyturuncu Vademecum yok yok bence çekme ne kadar içeride dururlarsa o kadar iyi bence :) eğer erken doğum riski yoksa şansa artık bekleyeceğiz :)
Vademecum Happyturuncu Haklısınız içerde kalabildiği kadar kalsın 😄İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız zamanında gelir bebeklerimiz 🙏🏻🙏🏻
Eminebltc7 Umuhn geçen pzrtesi doktor gün verdi 5 temmuz sabah gel dedi bakalım hayırlısı ikinci doğum olcak benim
Mrc34 htctan ay en korktuğum şey benim de 16sinda sezeryan gunu aldik 38.5 olacak bekler inşallah bebişim
Milenka htctan benim komşumun olmuştu yatisi daha erken oldu .hatta kendi doktoru bile son anda yetişti doğuma