Serapveminikleri Ayselina Evet evde sancimi çektim gec 3 hafif ,7 den 1 kadar da yavaştan artan sancı en son 2 de baya artan sancıyla hastaneye gittim iccamasirimi bile onlar çıkardı elbiseyle doğurdum 😂gerisini düşün ilk kızımda 48 saat suni sancıyla doğurmuştum 🥰
Serapveminikleri Yeppudaa İnşallah cnm ama evde çekin tüm sanciyi takı 5 dK da bir olana kadar ben en son dayanamayacak hale geldim ıkınma hissiim geldi hastane 5 dK uzakta hemen gittim
Ada-busra1994 Ayy insallah ilk oğlumu sunı sancı ıle cok zpr doğurmuştum ınsallah bu kolayca gelır😔asırı doğum korkusu var
YarenG Ayselina hiçbir fikrim yok ilki sezeryanla oldu 1 yaşında daha 2. Yolda 7 aylık inşallah kolay olur 😂
Ezzo YarenG ya sizin de benim gibi sanırım yaşları çok yakın olacak doğumdan sonra nasıl yapmayı düşünüyorsunuz yardım alacak mısınız? İki bebek birden bakmak beni biraz korkutuyor da :)
Serapveminikleri Ayselina inşallah cnm ama evde çekmeyi unutmayın ağrı başladığı gibi giderseniz suni bile takarlar 🙏
Yeppudaa Serapveminikleri öyle yapacağım inşallah benim ilk doğumum 42 haftamdaydi .sizinki ikinci dogumunuz kaç haftadaydi.