Btl_ozn Melmel bende bu ismi begendim ama kuranda minel cinneti ven nar diye geçiyor den dan anlamındaymış nihat hatipoglunun videosu var internette bu isimle ilgili onu izledim
Dsa Zeynpldrr Alya ve Mila arasında kararsızım. Bugün 360 da isim yorumcusu vardı onu dinledim enterasan şeyler söylüyor. Saat 16.00 da tekrarı var izleyin isterseniz. Mesela isimde "a" ve "e" geçmesi iyi bir gelecek iyi bir karaktere sahip olması "t" ve "r" harfleri ise bulunmaması gerektiğini söyledi. Tabi buna soyisim anne kızlık soyadı da dahil olabiliyormuş. Kitabı var alıp okumak lazım aslında...
Sinemdemir Dsa kitabinin ismi bide isim yorumcusunun ismini söyleyebilir misiniz araştırmak istiyorum bende..
Srknsmg Dsa bende mila konusunda kararsızım.. turkçe olmaması ve anlamının bıraz uydurmasyon olması kafamı karıstırıo. Ama okunusu cok tatlı gelıo😔
hilal1503 Henüz bebeğimin cinsiyeti belli değil ama erkek hissediyorum 😊 kız olursa Hafsa Sultan veya İklima isimlerini koymayı çok istiyorum 👼
esmaakgunn tubatayfun hmm belki bir erkek bir kız olur. Benim tek kese ikiz kızlarım olacak Allahın izniyle. Belli olunca paylaş merak ettim😊
Ceyser6512 incbrn evet bende oyle duydum ismin cocuk üzerinde etkisi büyükmüş insallah benim de oyle olur ❤😍
Merry Aysima, Mislina, Nazar, Kumsal, Güneş, Elizan, Mısra, Mihrimah birkaç farklı isim.. biz de hala karar veremedik 😏 Sürekli değişiyor fikirler .. ben de fikirlerinizi alabilirim isimler hakkında 🤗