aasenamerve Zeynpldrr benim de kızım olacak babası daha üniversitedeyken bile bi kızım olursa adı Umay Ece olacak diyordu ben de kırmadım ama Hazal ve Beren isimleri içimde kalacak hep 😊
tubatayfun Zeynpldrr benimde kizim olursa aysun koyacagiz esim aysun istiyor oglan olursa ben koyacam ismini 😊Gerci ikize hamileyim belki 1 kiz 1 oglan olur bakalim hayirlisi olsun allah ne nasip etdiyse saglikli olsunlar
gulcin Melmel minelin anlamı malasef yanlış biliyosunuz kuranda ek olarak kullanılıyo sadece den dan gibi....Bende düşünmüştüm birine sordum emin olmak icin ek olduğunu öğrenince vazgeçtim.Kulaga çok hoş geliyor ama malesef anlamı yok😊
Btl_ozn Melmel bende bu ismi begendim ama kuranda minel cinneti ven nar diye geçiyor den dan anlamındaymış nihat hatipoglunun videosu var internette bu isimle ilgili onu izledim
Bernatastan Bende 2 aylık hamileyim bir oğlum var insallah buda kız olursa( Erva beren ) bırakıcaz adını❤❤
Ceyser6512 incbrn evet bende oyle duydum ismin cocuk üzerinde etkisi büyükmüş insallah benim de oyle olur ❤😍
gulcin Benim kızımın adı Lina şimdide Allah nasip ederse bi kizim daha olucak onunda İnci düşünüyorum.
esmaakgunn tubatayfun hmm belki bir erkek bir kız olur. Benim tek kese ikiz kızlarım olacak Allahın izniyle. Belli olunca paylaş merak ettim😊