Demireylem canoldunbebegim canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben yanlış hatırlamıyorsam 12haftalıkken öğrendim hurafe mi bilmiyorum ama bana içeri gitmeden çikolata ye demişlerdi bebek hareket ediyormuş yedim içeri girdim gösterdi kendini doktor erkek dedi sende dene bakalım😍😍
cahillesohbetikestim Demireylem bizde 13+4 te öğrendik oğlumuzu bende dediğiniz gibi çikolata yiyip gitmiştim zaten çok hareketli bir bebek ultrasonda hiç durmuyordu çikolata yiyince iyice durmadı maşallah hemen gösterdi paşam kendini 🧿🥳💙
canoldunbebegim Demireylem aslında bizimki sürekli hareketli hatta görüntü zor alıyolar ama doktorlarda mı tuhaflık var cihazlarımı kötü anlayamadım tam net değil diyolar 16. Hafta netleşir diyolar ama önerin için teşekkür ederim canım deneyeceğim mutlaka 😇😊
cahillesohbetikestim canoldunbebegim doğum tarihlerinin aynı gözüküyor cinsiyetinizi öğrendiniz mi 🥳⚘
canoldunbebegim cahillesohbetikestim yok ya tahmin yaptı doktorumuz ama 16.haftayı bekleyelim dedi 🙂 siz öğrendiniz mi
Demireylem canoldunbebegim doktorlardan veya ultrason cihazlarından kaynaklıdır öğrenince bizimlede mutlaka paylaş merak ettim açıkcası sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕💕
milayerli Ugurbocegim geçmedi 11+4um mahvoldum tiksinmelerden 6 kilo verdim carsamba ikili test ve cinsiyet tahmini yapılacakmış 😊
canoldunbebegim cahillesohbetikestim bizede oğlan gibi dedi bakalım netleşecekmi 😊 sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah