canoldunbebegim Aslihn07 tahmin yaptı doktorum ama net bişey demiyolar ya Eylül de kontrolum var sanırım o zaman öğreniriz net şekilde 🥰 siz öğrendinizmi
Deletedmom_33 AyseBilgece Bende 12+4′um 3 gün önde çıkmıştı. 20 Şubat göründü en son doğum. Ama tüp bebek olduğu için büyük ihtimalle 37-38 de gelişim tamam ise sezeryanla aliniyormus bu yüzden 10-18 Şubat arası bekliyorum 😅
canoldunbebegim Aslihn07 yok ya söylemiyolar 3 doktora gittim ben, ama tabi doktorunuzun ultrason cihazına bağlı son model bişeyse tahmin yapabiliyor
Fgnydnd Merhaba kızlar bizde 12+2 yiz 😊 3 gün önce ikili test için doktora gittiğim de erkeğe benziyor 10 gün sonra kesin belli olur ama muhtemelen erkek dedi.
canoldunbebegim Aslihn07 canım istanbuldayım iki kez özele bir kez devlete gittim kadın doğum hastanesine en son 13+4 te gittim devlet asla göremedi özeldeki doktorda tahmin yaptı ama net bişey demek için 15 haftalığı geçmesi lazım dedi 😕
Aslihn07 canoldunbebegim yaaa ben de cumartesi gidicem bakalım o zaman 13 haftalık olacağız belki söyler :))
Demireylem canoldunbebegim canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben yanlış hatırlamıyorsam 12haftalıkken öğrendim hurafe mi bilmiyorum ama bana içeri gitmeden çikolata ye demişlerdi bebek hareket ediyormuş yedim içeri girdim gösterdi kendini doktor erkek dedi sende dene bakalım😍😍
Berlaysgl Postu yeni gördüm 🙂bizimde şubat sonu mart başı dedi doktor tahmini 29 şubat dedi denk gelmez ama gelseydi güzel olurdu dedi😅bizde 12+3 olduk 🤲