Merve9445 Kayınvalıdem bebeğimin ismini koymamı istiyor kızıma hamileyim ve çok geriliyorum istemiyorum koymak.. eltim koyarsa seni sevmez dıyorlar
Lulemom Merve9445 sırf isim için beni sevecekse hiç sevmesin. Daha çok gıcık aldım ben olsam koyasım varsa da koymazdım 😄
Melike3535 Merve9445 ay ne fenalar ya çocuğu birliktemi yaptık karışamaz valla zaten sevmiyorlar gelinleri bosver takil sen kafana göre 😅
Merve9445 Purpura26 demi çok sacma aslında severse sevsın onu dıyorum ama insan üzülüyor ne kötü birşey şart koşmak
Purpura26 Merve9445 Valla annemler 3 elti. Küçük yengem babannemle zamanında saç baş kavga edip evi bile terk etmiş ama en çok onu sever 😅 annem bir kere karşı bile gelmemiş el gibi görürler. Yani takma o yüzden kimi severse sevsin
Merve9445 Purpura26 burdaki annen benim işte hiç saygısızlıgım olmadı sadece ismi koymak istemiyorum ama hertürlü onu sevcek eminim daha evlenmedi eşimin kardeşi benim çocugum ben taşıyorum onu neden koyucamki
Purpura26 Merve9445 Ben bu hayatta öğrendim ki birine kendini ne kadar sevdirmeye çalışırsan seni okadar cepte görüyor ve değer vermiyor. Ne kadar umursamazsan okadar peşinden koşuyor
Merve9445 Lulemom benim annemin ismiyle kayınvalıdemın ismi aynı okadar emin kendınden koyarım dıye ben de başka isim bakıyorum dedım
Lulemom Merve9445 istediğin ismi koy canım. Çocuk senin. Eşinin de fikrini al tabi, ortak bi isme karar verin. Kimseyi takma. Çok istiyosa kendi doğursun adını da koysun. Boşver.
diamond2635 Merve9445 benim imam nikahımın kıyıldığı gün akrabalar falan konuşuyor kendi aralarında kayınvalidem beni çağırdı kızım çocuk olduğunda bizim isimlerimizi koymak zorumda değilsin dedi koymam zaten dedim.Bu eşin ve senin kararın olmalı
BlueButterfly diamond2635 bana da kaynanam ve kayınbabam öyle demişti ama sagolsun eşim burnumdan getirdi hamileligimi babamin ismi olcak diye. Is kayın peder kayinvalidede bitmiyor iş kocada bitiyorr😔
diamond2635 Merve9445 haklısın canım takma dicem ama hamileyken daha çok takıyorsun.Ben de normal şartlarda asla sallamadığım şeyleri hamileyken daha fazla önemser oldum
Sarellem Merve9445 Boşver. Kendi ismi koyulunca ne olcak acaba ya anlamıyorum böyle insanları. Koymayın istemiyorsanız kimse sizi sevsin diye yaşamıyorsunuz bu hayatı.
Merve9445 Purpura26 umursamayayimmi yani hayatima devam edeyim. Oturdugumuz ev onlarin dukkanda onlarin bize muhtac diye dusunuyorlar