Umutluanne1 Arkadaşlar herkese merhaba . Cumartesi günü opu işlemi yapıldı . Karnım patlayacak az kaldı , idrar çıkışı yok , büyük abdest yok , mide bulantısı kusma var . Siz bu süreçte nasıl iyilestiniz idrar yapabilmek için var mı öneriniz
SM00 Umutluanne1 ben daha önce 3 kere opuya girdim canım gaz flan oluyodu ama hiç senin gibi olmadım bence doktotuna danış öenmli birşey olabilir
SecilM Umutluanne1 4 kere tüp bebek yaptırdım. İllaki biraz şişkinlik oldu ama bahsettiğiniz semptomlar olmadı. Emin olmamakla birlikte ohss sendromunu duymuştum, ciddi problemler doğurabilen bir durum diye okumuştum. Bence hiç vakit kaybetmeden doktorunuzla paylaşın bu durumunuzu. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız tüp bebek tedavinizden.
alpinannesiii Umutluanne1 bende geçen yıl opu olmuştum. Malesef mesanem hasar görmüş 1 hafta sonra mide bulantısı kusma idrara çıkamama ve böbreğime giren bir ağrıyla hastaneye başvurdum çok ama çok kötü bir süreçti benim için böbreğim hasar görmüştü malesef bir an önce bi dr a gidin ohss olmuş olabilirsiniz
Umutluanne1 SM00 canım bir gece hastanede kaldık doktorumun bilgisi var ama PCO olduğu için hepsi normal diyor bizde şaşırdık iyice . O kadar kötüyüm ki memleketten annemle babam geldi yeme içme 0
Buse_00 Ben de senin gibi oldum 17 gun cektim…. bence doktora git. O ay iptal edildi transfer benim. İçim balon balon olmuştu iltihap gibi kapmisim benim kullanmadığım lavman falan kalmadı en sonunda eczaneye gittim ölüyorum dedi…. bana bekunis diye bi kabızlık ilaci verdi…. onu kullandim da geçti….
Umutluanne1 Buse_00 bekunis bekarken kullanmıştım bnde aldirayim o zaman yarın hemen . Bir gece yatış yapıldı doktorumun bilgisi var PCO olduğu için normal diyor ama ne kadar normal hiç bilmiyorum inan ki o kadar kötüyüm ki memleketten annemle babam geldi yeme içme 0
Buse_00 Bide doktir bana yemene içmeye dikkat et yürüyüş yap…. azaltma dedi yemeni cok zor ama bu günler geçecek….. bol duanet Rabbim yardımcın olsun
Umutluanne1 SecilM canım bir gece yattım hastanede ona rağmen ilerleme kaydededemedim PCO olduğu için normal diyor ama ne kadar normal hiç bilmiyorum 😔
Umutluanne1 ArenMom canım sanırım ondan bir gece yatış yapıldı yeni çıktım hastaneden PCO olduğu için normal diyor doktor
Buse_00 Umutluanne1 ben tamamen iyileştim oyle transfer oldu bi sorun kalmamıştı dolduruldu emriyolar…. 1 ay sonra transfer oldu
Umutluanne1 alpinannesiii Çok geçmiş olsun canım sanada . Bende bugün gece itibariyle afedersin büyük tuvaletim ve azar azar da olsa idrarımi yapmaya başladım çok şükür . 1 gece hastanede yattım normal dedi gönderdi doktor ama çok zor bı surecmis yaa
alpinannesiii Umutluanne1 sanada geçmiş olsun malesef bazılarımızda böyle sıkıntı ıluyor sonu güzel olsun
gizemezgibicen Umutluanne1 benimde iki defa oldu ohss geçiyorsun bol protein agırlışı beslenmelisin keten tohumunu proteinli yogurtlarla karıştır bol bol ye yumurta fln haşlayıp yemen lazım kefirler fln iç beslenmen tamamen protein agırlıklı olması lazım
Umutluanne1 gizemezgibicen yaaa çok sağol canım hic protein odaklı beslenmedim . Beslenemedim daha doğrusu dikkat edicem tavsiyene çok teşekkür ederim 🙏
Sedaabdullah Umutluanne1 bende 7 ay önce tüp bebek yaptırdım suan hamileyim transfer sonrasında bende yaşadım hiç vakit kaybetme ohss geçiriyo olabilirsin bol protein agırlıklı beslenmen lazm 3 gece hastanede yattım bende protein tarzı bi serum takıldı 2 kez o şekilde toparladm 1 gece yattım demişsin bence sıkıntın geçmediyse tekrar git doktoruna söyle canm ohss ilerisi kötü olabiliyor benden 2 litre sıvı alındı