Maideee1 Arkadaşlar 21 haftaligim ve kendimi 9 aylık gibi hissediyorum hiç rahat değilim oturunca bile rahat hissetmiyorum biraz yorulayim ağrılarım oluyo birde bir iki kişi karnın aşağıda dedi ultrasonda herşey normal, benim gibi olan var mı ?
minikask35 Maideee1 bende 21haftaligim bel ağrısı olmaya başladı artık. İnsanlara çok kulak asma eğer doktor normal diyorsa banada hiç göbeğin yok diyip duruyorlar 😊
UralYlmz Maideee1 ben 24 haftalığım göbeğim cok belirgin değil ve hala aşağıda duruyor büyüdükçe yukarıya çıkar galiba önemli olan sağlıklı olmak 🤩bel bacak ağrıları 20. Haftadan beri bende de var çok çabuk yoruluyorum 😵
Nesityyy Maideee1 21 haftaligiz canım bizde benimde göbeğim aşağıda bide bu sıcaklarda hiç canım yemek istemiyor 😟Bide göğsümün altı pişik oldu Cook kaşınıyor 😟napcami şaşırdım valla 😟
Maideee1 minikask35 haklısın ama yine de hamile kişilerle dikkatli konuşulmalı ya ben taktım mesela şu an karnın aşağıda demelerine ama ne diyeceksin işte 🤷 yakın zamanda kontrolüm de var inşallah sizin ilk gebelik mi
Maideee1 bebegimvebennn yaa evet bende öyle en çok oturamamak tuhafima gidiyor yani karnimda baskı oluyo sanki ilk gebeliğim de böyle olmamıştı hiç 🤔
bebegimvebennn Maideee1 ne oturunca ne yatınca rahatım ayrıca doktorunuz her sey normal dediyse takmayın her kafadan bi ses cıkıyor sinir oluyorum🤭🤭
Maideee1 minikask35 benim ikinci gebeliğim. Bizim de erkek cinsiyetimiz. Zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Pelit7 Merhaba benim de ağrılarım vardı ama miyomlu gebelik olduğu için ekstra ağrılarım oluyor ve göbeğim ekstra büyük olduğu için ben 18. Haftalarda o ağrıları yaşadım kabus gibiydi endol fitille atlattık ağrıları. Göbeğimde dediğim gibi büyük ve aşağıda ama takılmıyorum ben evden çıkmadığım için sadece kendim farkettim. Ağrım olmasın da göbek aşağı yukarda bana farketmiyor☺️O kadar ağrılı zamanlardan sonra göbek büyüklüğüne razıyım🌸
Suicmeyiunutma 21+6 dan herkese selamlar şuan bunları yazarken benimki içerde fink fink atıyor size el sallıyor bence 🙋🏻♀️ Bu nasıl bir sıcaktır kızlar ya 🥵
Maideee1 Suicmeyiunutma hamileyken sıcaklar iki kat zorluyor insanı Rabbim hepimize kolaylık versin 😊
Maideee1 Nesityyy pişik için Bepanthol sürebilirsin bence yada zeytinyağı. Çok sıcak gerçekten de hatayliyim bende burasını az çok tahmin ediyorsundur🥴
Nesityyy Maideee1 ayyy valla canım istanbulda çok felaket hele bulunduğum semp hiç esmiyor 😟valla klima alcaz bu dişile 😶😶😶