irem EczSinemltnlk Kontrole daha var o yuzden destek alayım dedim, sagol canım devam ederse danışacağım🙏🏻
Zkskdkdkxk irem bırak herşeyi hiçbiri fayda etmiyor daha 2 gün önce ağlaya ağlaya yarım saat ecel terleri döktüm doktorumu aradım magnesie calcinee saba verdi 1 ölçek al kullan bi bardak suya katıp içiyon tadı kireç gibi ama dayanılıyor gece yatarken iç sabah kalktığında ishalsin benim kadar ıkınma sakın benim şişmişti şimdi ishal olmama rağmen hala acı var
irem Zkskdkdkxk Yok o kadar ıkınmadım zaten sorarım bende doktoruma daha yeni dondurma yemiştim o bana biraz yaradı çok şükür rahatım şuan
Emelaygl irem sorma bende aynıyım birde gaz sancısı da oluyor kabız olduğum için tabi napalım düzelir umarım 😊
irem Emelaygl inşallah canım dün dondurma yedim nasıl rahatladım anlatamam direkt hemde istersen dene😂
Symazturk irem kayısı üstüne ılık su , aç karnına ballı sıcak su, bir de sebze yemekleri kabak , taze fasülye gibi . Bunlar etkili oluyor 24. Haftada bende bu sıkıntıyı cekmiştim doktorum oralac şurup verdi onunla düzene girmişti gerçekten çok zor 😌
MelekAlyaM Her gün aksamdan suya 2 adet kuru kayısı atıyorum sabah aç karnına kayısıları yiyip suyu içiyorum şükür hiç kabız olmadım. Hatta hergün 2 doz progestan iğnesi kullanıyorum kabızlık yapar demıstı doktor olmadım hiç