Bgozdenurkol Dilangocerr sezeryan izine 2 ay sonra başladı günde 4 sefer sürerek çatlaklarınıza şimdiden sürebilirsiniz
Bgozdenurkol Dilangocerr aynı bende öyleyim ayak bileklerime kadar çatladım koltuk altlarında dahi var şimdi daha oluşmasın diye uğraşıyorum daha çook şişeceğim :D
Dilangocerr Bgozdenurkol evet ya şok içerisindeyim kollarıma kadar çatladım ayaklarım falan hep çatladı 🥲 hiç bu kadar beklemiyordum bende tamamen geçeceğine inanmıyorum ama inşallah biraz da olsa azalır
Bgozdenurkol Dilangocerr ince ince minik çizgi şeklinde kaldı arkadaşımda dikkatli bakmadıkça belli bile değil inşallah bizim de öyle olur 💃
Dilangocerr Bgozdenurkol ay inşallah ya peki doktora danışıp mı aldı bi zararı olmaz demi ben yinede bu son kontrolümde doktoruma göstereyim al derse alırım hemen
Bgozdenurkol Dilangocerr zaten oda ben de hemşireyim cildiyeyle görüşmüştü bir sorun olacağını sanmıyorum ama yinede doktorunuza danışabilirsiniz
Mom54544 EsraEse daha yeni başladım bı kaç gün oldu elime geleli inşallah sonuç alırım ama günden güne çoğalıyo sanki bunlar 🤭
Glz15 Uvela markasını öneririm . Oluşmuş çatlak görünümünde bile etkili . Eczacı tavsiyesi üzerine kullanıyorum. Incıa ile dönüşümlü . Henüz çatlamadım
BetulGunduz29 Nesegazi kesinlikle öyle ırsi tanıdıklarım neler neler kullandı lierac badem yağı sarı kantaron vs vs bu olay tamamen genetik arkadaşlar
KardelenYunusEva Suleasyaa nasıl geçmiyor canım hiç mi imkan yok geçiremiyoruz mu bu çatlakları ne yapmamız gerekiyor ?