Drf karakiz1 inşallah 🙏 7 Temmuz adet tarihim sizin ne zaman olursa inşallah güzel haberi yazın buraya🥰
karakiz1 Drf insallah benim 16 temmuzda daha var sizin benden onceymis insallah hayirli haberi alirsaniz haberleselim 🌸🧚♀️
Drf karakiz1 canım bugün test yaptım çift çizgi 🙏😍 bana dua et ne olur sağlıklı olsun. Senin içinde dua edecem 🙏
Melos12 Kızlar test yaptım gözle görülmesi bile çok zor olan ufak 2. Çizgi çıktı ama ümitlenmiyorum belkide yanlıştır bilmiyorum🤷♀️
karakiz1 Melos12 HAyirli olsun canim kan vrmer bide kesin sonuc olsun istersen testi at bilen annelerimiz yardimci olsun bende anlamam da 🌸🧚♀️👍
Melos12 karakiz1 atmayı bilmiyorumki kuzum ve resimde dai gözükmüyor çok ince bi çizgi zor görülüyor bende o yüzden net anlamadım
Beyzamutluu Melos12 kan tahlili en doğru cevabı verir. En yakın hastanede gebelik testi yaptırın içiniz rahat etsin.
karakiz1 Drf Ayyy cooookk sevindimm Allahm hayirlisiyla kucagina saglikli bir sekilde almayi nasip etsin Allahm kimsenin kucagini bos birakmasn insallah benimde vardir 🌸🌸