Beyzan Birpapatya4 ssvd 2. Sezaryenden sonra çok ciddi risk. Maksimum 2 sezaryen sonrası deneniyor. 3 e bile imkansız denirken 4. Sezaryen sonrası kimse vajinal doğum yaptırmak istemez
Ask_hosmus 8935 normal niye denemedin ki ben sezeryan sonrası vajinal doğum yapmayı düşünüyorum senin gibi çok cocuğum olsun istiyorum 5,6,7 tane falan kalabalık aile en güzeli 😄
Beyzan Ask_hosmus ben de tam ssvd adayıyım 39+ 2 deyim. 40 a kadar beklenecek ssvd yi en çok isteme sebebim 3. Çocuk istiyor oluşum. Ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
ege_ayaz_mom 8935 ben 3.ye hamileyim bunu bile nasıl doguracagimi düşünüyorum kordonlarımi baglatayim diyorum eşimde ilerde bı tane daha olur 4 tane olsun çocuğumuz diyo normalde 6 tane istiyoda sezeryanda 4. Bile tehlike dedimde 4e indi geri😂
Ask_hosmus 8935 SSVD dene şimdi bu çocukta yani normal yap 2 sezeryan sonrası olduğunu biliyorum ama 3 oluyo mu bilmiyorum instagramda ilk sezeryan hep sezeryan değildir diye sayfa var orda yapan doktorlar var bi göz at istersen bi araştır istersen madem çok çocuk istiyosun 😊
Ys35 Beyzan sezeryanla da 3. Çocuk oluyor ama komplikasyonlar var tabi😕 ben de bu yüzden ilk doğumu normal istiyorum sezeryan olursam da 3. Çocuğu denerim herhalde 🙏🏻
Ask_hosmus Beyzan inşallah amin inan ki yerimde oturmuyorum bol bol yürüyüş bol bol afedersiniz ilişki ne gerekirse yapıyorum sırf normal olsun diye😂
Beyzan 8935 YouTube da Kaan Kocatepe var o bir videosunda ülkemizde 3 den sonra Sezaryen yapılmaz diye biliniyor ama Arap ülkelerinde yaygın baya 4-5 sezaryen demişti. Elbette riskleri var. Ama doktorlar almak istemez bu riski. Muhtemelen sizden bir kağıt imzalamaniz istenir riskleri okudum kabul ediyorum diye.ama ben cesaret edemezdim 5. Ye. Ne mutlu size yuvanız huzurlu maddi gücünüz yerinde ki istiyorsunuz 5 çocuk Allah sağlıkla gönlünüze göre versin inşallah
kivirciginannesi 8935 kendinizle zorunuz ne Allah aşkına. 4 bile zorluyor. Yapışıklık olma riski çok fazla. Kendi canınıza acıyın bari