Meless 8935 ayy ben daha ilk gebelikteyim 4çocuk istiyorum ama iştah olur mu bilemiyorumm. Sizdeki çok güzel cesaret imrendim gerçektenn. Zorlanıyor musunuz 3çocukla?
Semanurozgan 8935 benim yengem şu an 4. Ye hamile ama doktorlar ölüm riski olduğunu masada kalabilirsin felan demişler size öyle birşey söylenmedi galiba
Symazturk 8935 4 e kadar sıkıntı yok bildiğim kadarıyla öyle doğum yapan tanıdıklarım var ama. 5 i bilmiyorum 😌
serenty_123 belisslinaa zoraki durumlarda yapılıyor 3 ten fazla ama tabiki anne hayatı riske giriyor. Mesela ben 4 üncü kesik olucak çocuğun eşi çok aşağıda hareketler kasikta baya zor geçiyor bebeğimi kaybetmis olmasaydım bi daha düşünmezdim sanırım çünkü bundan önceki sezaryende çok agri çektim zor toparlandim
Bankacianne48 Bu devirde o kadar cocuga bakmak cesaret işi artık herseyi geçtim maddiyat bi kenara etraftaki insanlardan bu kadar kötü bir dünyadan nasil koruyacağız hangi birini koruyabilecegiz 😞
8935 Bankacianne48 evet korkular var bol bol dua ediyorum çok şükür kimseye muhtaç olmadan geçiniyoruz
8935 Semanurozgan bana şu devlet hastanesin de beşinci için aşırı riskli tüpleri bağlayalım diyorlar hatta doktorum bağlatmazsam üniversite hastanesine sevk edicek
Mltm88 Semanurozgan Benim yemgemede aynı şeyleri söylediler 9 ay boyunca hepimizin psikolojisi bozulmuştu..Şükür sağlıkla yaptı doğumunu..Allah herkesin yardımcısı olsun
Ozgekdr 8935 benim doktorum bu annenin bünyesine baglı, olmaz diye birsey yok demişti. Şartlar iyiyse olabilirsiniz bence
Gulten_1996 Eşimin yengesi 5 tane doğurdu sezeryanla. Doktorun uyarısını dikkate almayarak. Bi sıkıntı yaşamamış ama