Ftmcdl63 Arkadaşlar kese etrafında kanama ne anlama geliyor?birde 5 hafta 5 günlük bebeğin kalp atışlarını duyabilir miyiz? Çünkü geçen gittigimde doktor bana kalp atışi yok kürtaj olmalısın dedi o kadar korktum ki başka bı doktora gittim🙄
Birmelekbiranne Ftmcdl63 Ben 5+6 da gittim bebek gözükmedi 🤷🏻♀️ Ne kürtajı çok erken daha 7,8 haftaya kadar vakti var bazı doktorlar çok fevri.
Deletedmom93428 Ftmcdl63 doktorun kafası mı güzel? Doktorunu değiştir ben 8. Haftada duydum o ne öle hemen kürtaj demşl
diamond2635 Ftmcdl63 ben tam 5+5 te duydum canım ama başka bir doktora daha görün.Kanama alanı varsa gebelik takibini bir perinatoloji uzmanı yapsa için daha rahat olur🌸
Ftmcdl63 irem hayır cnm daha 5 haftalık 5 günlük yani daha kalp atışlarının duyulması imkaniz bişey neden öyle söylendi bende bı anlam veremedim🤔
Ftmcdl63 Deletedmom93428 değiştim zaten cnm hemen başka bı doktora. oda büyük ultarsyona aldı haftaya tekrar gel dedi
Birmelekbiranne alparslan6610 5+6 da gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi haftaya tekrar gel dedi doktor.
irem Ftmcdl63 canım bende bugün 5+5 oldum dün gittim doktora daha yeni keseyi gördük ne kalp atışı :) 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi erken daha canim kiminin erken kimin gec görünüyor hiç dert etme
Meltemcee Ftmcdl63 5 hafta 6 gunlukken duydum canim ben imkansiz deyil ama beklenmeli 6 7 de daha net görülür
Royalsun Ftmcdl63 bende 5+5de gittim sadece kese göründü kalp atışını duymadım ve kese arkasında kanama var dedi doktorum progestan yazdı yarın tekrar gideceğim.
sehrengiz_8 Ftmcdl63 canım ben 6+2 de gittim kalp atışı gözükmüyor bana henüz erken de dedi kalp atışı için bence tek bir doktorla kalma
Zeyzey97 Ftmcdl63 kürtajı söyleyen kesin ozeldir bana da neler yaptılar tabi her ozel bir degil ama bazılarını Allah ıslah etsin gözlerini para bürümüş 5 hafta ixin erken canim bekle benimde 5 hafta bekliyorum
Ftmcdl63 Zeyzey97 yok canım tersine devlet hastanesi nin doktoru lekelenmem olduğu icin acilden polikliniğe yönlendirdi
Seross10 Ftmcdl63 5+3te keseyi gördük 6+7de kalp atışını duyduk bence çok erken hemen kürtaj demek için