Fafula Kızlae plesanta suyumde nispeten azalma varmış. Doktor yat dinlen şu iş dedi. Tecrübesi olan var mı?
selma_kucukkurt Fafula evet canim.benimde suyum az di igne kullandım havuc suyu onerdi o cok ise yaradi günde 1 bardak düzelmişti canim.
Seda_nrr Fafula havuç suyu günde bir bardak ve karpuz tüketin bol bol 🥰👍🏻 Karpuzu şekeriniz yoksa tabii
Ceylanergen Fafula benimde 1 ay kadar bir süre hep suyun az dedi doktorum hiç ekstra bişey yapmadım sonra düzeldi kendi kendine
Kuyumcu Fafula benımde azdı canm 29 da farkedıldı benım o saatten berı az 35 deyız gunde ıkı bardak havuc suyu en az üç litre su bol karpuz ve meyve yedım ama sekerın yoksa seker testı yapılmamıstır daha sana sımdılık su ıc
aysenunur Fafula haftaya kontrole gidicem inşallah düzelmiştir detaylı güzel çıkınca bi zarardan bahsetmedi ama kimisi erken doğu riski oluyo dedi daha 25 haftalık😒
Fafula Seda_nrr günde 1 bardak havuç sıyu, 4 lt su içmeye başladım. Şekerim yok ama karpuz çok şekerli cocuga şekee yüklemek istöeiom
selma_kucukkurt aysenunur banada 5. ay da erken dogum risk dediler hatta alcaklardi bile ama ozele gittim igneyle bol suyla havuc suyuyla cok şükür 33 haftaya kadr geldim siz de dikkat edin duzelir inşallah moralinixi bozmayın o da cok etkiliyo bebegi.😊
Fafula selma_kucukkurt bana yat dinlen su iç dedi.. çok fazla azalma yok. Azalmaya başlamış denildi.. bakalım evdeyim yatıyorum suşarı içiyorım 19unda kontrolım var
Fafula Kuyumcu şeker yapıldı pazatesi şekerim çıkmadı herşey normal. Su içiom 4 lt, 1 bardak da havuç suyu
Kuyumcu Fafula vallahı ben beş haftadır gunde uc su bardagı havuc suyu ıcıyorum ıkı koca tabak karpuz ve bol su tuketıyorum hep sabıt kaldı gecen haftada bıraz suyu artmıstı suan ne durumde bılmıyorum 😂ben bıraz fazla abartıyorum tabı
aysenunur Esra-sari geçmiş olsun canım bana öle bişey demediler erken doğum riski olarak pazartesi gidicem doktora inşallah düzelmiştir başda bi şeker cıkmışdı bende
Esra-sari aysenunur şekerden dolayı olmuştur fazlalık o zaman. Bnm çocuğun rahatsızlığından dolayı fazlaymış