Nananusha serenimo ben daha hias etmedim 20.3 olduk. bide kizlar kasimda dogulucak bebekelrcin en cok igtoyac olunan giysiler neler olmali?kalinmi hafifmi
Burcu16 serenimo bende 21+0 19. Haftadan beri çok iyi hissediyorum 😍😍 gece uyumadan sırt üstü uzanınca özellikle kuduruyor minik kızçem çok keyif verici💕
biiiidamla serenimo 20+3 deyim bende kızımla 👩👧 Son 1 haftadır çok net hissediyorum bende pıt pıt durmuyor hiç...ama oğlum ve eşim elini koyduğu zaman hissetmiyor henüz abisi sabırsız bekliyor tekmeleri 😄
BilgeSnmez Papatyali seninle aynıyız bende karnım çıktı kıpırdamalarını tekmelerini bile hissediyorum maşşalah benim kızıma 🙂
Papatyali BilgeSnmez maşallah miniklere ❤️ Zaman geçtikçe daha kuvvetlenecek az kaldı 🙆🏼♀️ Sağlıkla gelsin kızlar 💁🏻♀️
Busrakopuz 22.haftaya girdim kızım olacak 420 gr😊 önden gidiyormuş 1 hafta. Tekmelerini çok net hissediyorum 😊
bsraanne bu arada alışveriş durumlarınız nasıl? ben ufak tefek şeyler almaya başladım. bir-kac hafta sonra yatak odası icin hazırlıklara başlayacağım. çok erkene gerek yok ama beklersem zorlaşır diye düşünüyorum şimdi bile çabuk yoruluyorum ayaklarım da birkaç kere şişti 😩
Mineebd serenimo bende 19+1’im kıpır kıpır hissediyorum sürekli oğlumu ❤️😍 Maşallah. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Melis01 Maviss bizde oğlumla 20+5 olduk çok aşırı derecede hareketli tekmelri hiçç bitmiyor😁😁hiç de uyutmuyor