Serii Bende varıııım 😂🤗🤗 22 haftalık minik oğlum. Hep çok var Doğuma derdim ama bugün bi baktım yarısından çoğu bitmiş çok heyecanlıyım nasıl olacak onu kucağıma aldığımda neler hissedicem 😍🙏
BuesraYildiz serenimo bizde 20+3 olduk benimde oğlum cook hareketli en cokta ben iş yerinde calisirken hateketleniyo
umranozby Merhaba🙋♀️ kasım anneleri bizde oluşumla 👶22+5 olduk 💙 tekmelerini uzaninca hissediyorum 🤰🏻birde sabah kahvaltıdan önce şeftali yiyip uzanıyorum durmuyor o zaman en çok şeftaliyi seviyor 😂 şuan bile tekme yiyorum küçük beyden🙏
umranozby Papatyali üzülme canım tek değilsin 🙋♀️ geçen 3 saat ağladım sebepsiz hormonların gözü kör olsun 😂
Papatyali umranozby bi saatim bi saatim tutmuyo benim ya 😐 eşimde şehir dışında çalışıyo çok sık konuşamıyoruz anneme de anlatamıyorum 😖😖 Amaannnn gelip geçiyo arada 😭😭😭 neyse ki yalnız değilim bu konuda herkese oluyormuş 🤧
umranozby Sedahalil bir kaç haftaya geçer canım merak etme bende ete tahammül edemiyordum yaklaşık 4 ay evde etli birşey pişmedi sonra geçti çok rahat yiyorum pisiriyorum sadeece tavuktan tiksindim hala yiyemiyorum ve pişirmiyorum 😨 zaten hormon olduğu için gereklide değil 🐔
Baysalcennet Bizde neredeyse 20 sayılırız 19 sonları bugün ilk defa sert olarak hissettim 1 defa daha fazla hissetmek istiyorim bazen neden fazla hissetmiyorum diye üzülüyorum😀
Baysalcennet Birde evimizin yanındaki hastaneye öylesine kontrole gittim kendi doktorum erkek dedi 13 ve 16.haftada bir kac gun önce bu gittiğim yerdeki artik radyolog sanirim kiz diye iddalasti bak diyo bacak arası boş kafam karıştı ayrıntılı ultrasonu bekliyorum
Elifismaill 21+2 olduk çok şükür bende kızımın hareketlerini çok net hissediyorum artık çok güzel bir duygu resmen anne olduğumu o minicik bedenin benim yavrum olduğunu hissediyorum bir haftadır rabbim bütün kadınlara bu duyguyu yaşatsın bizi yavrularimiza bağışlasın 😇😇😇💖💖💖
Gulos Bizde oğlumla 21+2 olduk çok hareketli maşallah o kıpır kıpır olunca bende öyle oluyorum 350 gram olmuşuz
zehra33 Slcnslcn biz de 20+1 olduk ve tekmeler daha belirgin hissediliyor☺️ Detaylıya henüz girmedik ayni tarihlerde gireceğiz sizinle ☺️
Nesli1 Bende enfeksiyon varmış ama henüz 5 haftalık gebeliğim olduğu için fir veremeyiz çocuğa zarar daha çocuk gelişmeden veremeyiz dediler bu enfeksiyonda bu şekilde bebeğe zararı olmaz mı yardımcı olun lütfen
Aleyna6161 Papatyali bende 19+5 im canım aynı sıkıntılar bende de başladı valla böyle bi daralmalar mutsuzluk halleri Rabbim yardımcımız olsun 🙏
Yesimalmila 22+3 olduk bizde. Tekmeler kipirtilar cok net artik. Göbek sismeye kilo alınmaya başlandı. Sicaklar cok fena vuruyor ama bana zaman geçmiyor sanki size de oluyo mu 😊 rabbim hepimize saglikla huzurla bide agrisiz kucağına almayi nasip etsin inşallah