Sevimlianne_adayi valla canım benim adetim geçmiş miydi gecmemismiydi bilmiyorum şuan tam hatırlayamadım ondan sonra bir gece eşim test almıştı yapmıştım senin gibi çok silik çizgi çıkmıştı ve sabah bidaha yapmak istedim ve hiç çizgi falan yoktu galiba yanlış değilsem 1 hafta boyunca yapmıştım çizgi çıkmıyordu ama ilk yaptigim zaman neden çizgi çıktı demiştim sonra niye negatif gösteriyor falan filan sonra adetimden tam 11 gün geçti ve eşim tekrar test aldı yapmami istedi ve ben çıkmayacağını düşünmüştüm çünkü çıksaydı eğer 11 gündür yapıyorum niye çıkmıyor dedim sonra böyle umutsuzca gittim test yaptım nasıl olsa çıkmayacak dedim bı baktım ikinci çizgi yavaş yavaş koyulasmaya başladı hiç inanamadim eşime ikinci çizgi falan çıktı dedim oda inanmadı yalan atma falan dedi sonra hemen kalkıp HCG hormonuna baktırmaya gittik hastaneye 34 çıkmıştı doktor ya geç donlenme oldu yada kimyasal dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı ama biz dayanamadik eşimle ikinci günü tekrar gittik 96 olmuştu değerim her iki günde bir kan verdiğimizde yükseldiğini gördük zatten 1 hafta sonrada bebeği görmüştük şuan 21+6 haftaligiz yani demem o ki hamile olabilirsiniz inşallah Allah gönlümüze göre verir ❤️😍