Mavisim53 fethiyeli48-48 Bende 33 haftalığım 15inci haftadan beri cekiyorum bu sancıyı yerimden kalkamıyorum bildiğin😕 doğurmak istiyorum artık 🙈
fethiyeli48-48 Mavisim53 yok kuzum yok sabır rabbim zamanında kucağına almayı almamızı nasip etsin inşallah
LivaveLeyla fethiyeli48-48 benimde şuanlık riskim yok ama yürümüyorum :) yani vaktim yok buna sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Buketylz944 Ben 8 haftalık gebeyim aynı sorun bende de var sert bir yere uzun süre oturduğumda yada yolculuk yaptığımda bende de kuyruk sokumu da ağrı oluyor 😔 daha ağırlaşmadan böyleyse ne olacak bilmiyorum
fethiyeli48-48 Buketylz944 yok kuzum o haftalarda normal o haftalarda benim de oldu hep sonra gidiyor o agrılar
Seydacann fethiyeli48-48 doktorum bana magnezyum yazdı olabiliyormuş bu ağrılar içince geçti bir danış istersen canım
fethiyeli48-48 Seydacann valla kuzum doktora o kadar çok soru sordum ki utandım valla sormaya yarın da böyle devam ederse yazacağım valla bakalım 😂 magnezyum olarak ne kullanıyorsun özel mi ilaç olarak var mı yoksa
Seydacann fethiyeli48-48 yok suyun içine atılıyır eriyor ❤️ Hatta ağrın olursa çok günde 2ye çıkar demişti. Kalçadan bacaklarına vuruyor insanın özellikle yürüdükçe
ozge_sblr fethiyeli48-48 canım benim de çok sandalyede oturunca oluyor. İster istemez düz oturamıyorum direk kuyruk sokumunun üstüne oturmuş gibi oluyorum bu sefer ağrıyor. Acaba sende öyle oturdun da ondan mı ağrı oluştu?
fethiyeli48-48 ozge_sblr yok kuzum ben yarı cıplak 2 gündür klima önünde yatıyorum kapatıyorum terliyorum acıyorum üşüyorum muhtemelen ya üşüttüm ya da bebek büyüdüğü için bel kemiklerim mi genişliyor acaba
ozge_sblr fethiyeli48-48 benim bebek büyüdükçe öyle bir ağrım olmadı ama belki de dediğin gibi tutulmuş olabilirsin. Aman dikkat et canım anne hastalanınca bebiş de hastalanıyormuş 🌸