fethiyeli48-48 Merhaba hanımlar dün ve bugün olmak üzere kuyruk sokumumda bi agrı var yan yatarken bi şey yok ama haraket ederken agrıyor baya klima çarpmış olabilir normal de agrıyor olabilir yaşayalar var mı ?
LivaveLeyla fethiyeli48-48 artık ağırlaşıyoruz canım benim 21.haftamdan beri var 26.haftama girdim hele yatakta sağa sola dönerken yattığım yerden kalkarken kütle gibi kalkıyorum
EgeAlya fethiyeli48-48 benimde oturuyorum mesela sandalyede ayağa kalkıyorum kuyruk sokumuma ağrı saplanıyor 20.haftadan beri böyle şuan 21haftalık
QOH fethiyeli48-48 gebelik ilerledikçe açılan kemiklerde özellikle kuyruk sokumunda hassasiyet ve ağrı olabiliyor.Bende duş alırken temas eden sıcak su bile canımı yakmıştı o kadar hassaslaşmıştı.Bu arada bende dışa dönük kuyruk sokumu olduğu için aşırı hassasiyet ve ağrı olmuştu.Normalde ağrı oluyormuş zaten gebelikte
fethiyeli48-48 LivaveLeyla ya doğru da ne bileyim kuzum valla zor ya haraket ettikçe agrıyor ince ince
minikprensimmm123 LivaveLeyla Bel ağrısı mı var canım sende de bende 25+3× deyim bu haftaya girmekle birlikte bel ağrısı geldi vardı zaten ama bayadır ağrımaz dı bir de Kasıklarımda ağrı oluyor
LivaveLeyla fethiyeli48-48 işte bu ağrılar için asıl güzel olan yürüyüş yapmak gerçekten hamlığını alıyor insanın yürüyüş daha az ağrı oluyor
fethiyeli48-48 minikprensimmm123 yok kuzum bel değil kasıklarda da agrı yok bildiğin popomun hemen üstü agrıyor çok degil haraketsizken agrımıyor haraket ederken ama ben klimadan da etkileşmiş olabilirim cünkü iki gündür klima karşısındayım
LivaveLeyla minikprensimmm123 benim vajinamın üst kısmında ve kuyruk sokumumda ağrı oluyor kilodan ve hareketsiz kaldığım için sanırım
fethiyeli48-48 EgeAlya şey olarak da düşünüyorum vücudun ağırlık merkezi değişiyor kemikler genişliyor sanırım o yüzden bu agrılar
fethiyeli48-48 QOH Çok teşekkür ederim kuzum çok rahattınız sen ve diğer yazan arkadaşlar inşallah sağlıcakla yavrularımızı kucaklarımıza alırız
QOH fethiyeli48-48 amin cümlemize hayırlısı ile sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Mavisim53 fethiyeli48-48 kuyruk sokumu ağrısı kız bebeklerde oluyormus genelde☺️ Benımde kız aynı sizin gibiyim
Mavisim53 fethiyeli48-48 Bende 33 haftalığım 15inci haftadan beri cekiyorum bu sancıyı yerimden kalkamıyorum bildiğin😕 doğurmak istiyorum artık 🙈
fethiyeli48-48 LivaveLeyla kuzum benim riskli gebelik yürüyüş yasak yatıyoruz biz 😂 malesef yata yata büyütüyoruz 😂
LivaveLeyla fethiyeli48-48 benimde şuanlık riskim yok ama yürümüyorum :) yani vaktim yok buna sağlıkla kucağımıza alalım inşallah