Hilal-_19 Burcu3506 iyi tabiki ben 163le öğrenmiştim hayırlı olsun sağ salim kucagınıza alırsınz inşallah, 🙏
GulcanDongel Burcu3506 benim adet üç gün gecikti kan vermiştim 1333 çıktı ikizlere hamileydim sizin kaç gün gecikti.
Elif95Kuzey Burcu3506 hayırlı olsuuuunnn 🥰 Allah sağlıkla kavuşmayu nasip etsin 916 yarın bir bakıyorsun 2 katına çıkıyor beta çok hızlı yükseliyor gebeliğin 4-5 haftalık falan herhalde o değere göre tam bilmiyorum da Allah onu size bağışlasın 🥰🥰
sehrengiz_8 Hilal-_19 adetten kaç gün önce ya da kaç gün sonra öğrendiniz kalp atışını ne zaman duydunuz
sehrengiz_8 Burcu3506 hayırlı olsun iki güne bir sağlıklı artışı takip edin çok sevindim ne zaman pozitif görsem seviniyorum sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun
Hilal-_19 sehrengiz_8 adete 2 yada 3 günüm vardı benm 4 haftalıkken kese gördük 7 haftalıkken kalp atışı duyduk
sehrengiz_8 Hilal-_19 benim de değerim hemen bu oranda idi adetten bir gün sonra öğrenmiştim kalp atışını ne zaman duyarım diye merak ettim çok sağ olun
Burcu3506 KkubraOz canım yumurtlamadan beri göğüs ağrım geçmedi ara ara dikenler batıyordu bugün de adet sancısı oldu hafif bu kadar