nslhnyldz 19 haftalık hamileyim bebeğin eşi aşağıda dedi doktor böyle olan varmı? Varsa ağrınız oluyormu?
defnes_mom nslhnyldz 35+3 teyim benim de bebeğin eşi aşağıda ama hiç kanamam ya da ağrım olmadı çok şükür. Pazartesi sezeryan için gün alacağız inşallah 🙏 bir de sizin haftaniz daha var bence yukarı çıkabilir ☺️
Rabianur53 nslhnyldz benim de öyleymiş 22 haftalık hamileyim kanamayla acile gittim. Bugün kontrolüm var merak ediyorum ne diyecek
Pinar17 nslhnyldz 21. Haftamda detaylı ultrasonda bana da doktor plesanta rahim kanalında dedi. Arada kasık ağrılarım oluyor ayakta kalırsam ama hemen dinlenince geçiyor. Kendimi yormuyorum. Doktorum ağır iş yapma temizlik falan ki ileri haftalarda yukarı çıkabilir dedi. Her gittiğimde kontrol edilecek şimdi. Inşallah hepimiz zamanında sağlıkla dünyaya getiririz yavrularımızı 🙏
nslhnyldz defnes_mom ağrım oldu dünden beri acaba ondan mı diye sormak istedim. Ağrıyor geçiyor tekrar ağrıyor korktum bende
kubra_yldz00 defnes_mom ben de 28 haftalık hamileyim 25 de öğrendim plesanta previa olduğumu yoğun kanamayla gittim hastaneye inşallah bizde o günleri görürüz. Acaba kanamanın bi olumsuz olayı var mı
defnes_mom kubra_yldz00 benim hiç kanamam olmadı isterseniz doktorunuza sorun bir 👍 amin inşallah hepimiz sagsaglim kucağımıza alırız yavrularımızı 😍
Vaveyla23 Seninle ayni haftalarda bizimde eşimiz aşagidaydi ben tam doğrulup yürüyemezdim sanki alttan çıkacak gibi hissederdim ara ara ağrı olurdu 1 ay sonra kontrole gittiğimde eşinin yukarı çıktığını söyledi ayaklarımı cok havaya dikip yattigim oldu
Parsss Rabianur53 bende yukarı çıkmasını beklerken gecen hafta detaylıda kanalı kapatmış çıkacak gibi durmuyor dedı kendı doktorum daha olumlu konusuyor ama bakalım inşallah sağ sağlım alırız kucagımıza
defnes_mom Asel4220 34. Haftamda doktorumu degistirdigimde öğrendim önceki doktorum görememiş sanırım o da ayrı bir olay
Rabianur53 Asel4220 çok olumlu konuştu aşağıda ama rahim ağzını kapatmamış incelme açılma yok dedi. Cumartesi detaylı cektiricem orada daha detaylı bakar
Pinar17 Asel4220 detayliya daha geçen hafta girdim. Bir daha ki kontrolüm haftaya. Bakalim inşallah yukarı biraz da olsa çıkmıştır. Ama çok şükür ağrım ve kanamam yok. Çok nadir kasık ağrım oluyor ama o da hemen geçiyor.
Emelaygl Bu haftalardan önce belli olmuyormu acaba plesanta olayı 20 haftalık kı olmamız lazım kızşar
Asel4220 Pinar17 istirhat edince ağrı olmuyor bendede ama hafif boyle gazla bi hareket edeyim belli ediyor
Emelaygl Parsss benımde lekelenmem oldu da doktorum öyle birşey demedi sebebsiz dedi de o yüzden sordum
Rabianur53 Parsss amin canım inşallah benim doktorum da olumlu konuştu sorun gözükmüyor dedi detaylıca da cumartesi giricem bakalım ne der