Semisko Arkadaşlar gebeymişim 🤰. 8.3 çıktı sonuç. Adet tarihim bugün. Daha yeni bi gebelik olunca düşük çıkmış değerim anne oluyorummmmm ❤️❤️❤️❤️
Mavi1 Semisko aaa çok sevindimmm 💕💕💕 hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla gelsin meleğin canım 💙😍
Semisko Gizem51 düşük olmasının sebebi henüz çok erken olmasından. Adet günüm bugün normalde adet geçince test yaptırmak gerekiyor ama hafta sonu girecek diye Pazartesi’yi bekleyemem diye gittim yaptırdım.
Tomurcuk18 Semisko Hayırlı olsun ☺️ Benim de adet günümde 24.82 çıktı, 2 gün sonra 57.26 çıktı, bugun yeniden saglık ocağına kan vermeye gittim doktor büyük ihtimalle sağlıksız gebelik dedi bozdu moralimi 😂 ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız insallah ☺️🙏
Pcoslubiranne Semisko hayirli olsun.2 gunde bir kan ver acilde 2 katı artarsa saglikli ilerliyor demektir.Geç döllenme olmuş muhtemelen.lekelenmen olursa hemen kadın doguma git ama.
Semisko Pcoslubiranne Pcoslubiranne evet 2 güne bi kan verecekmişim. Salı günü yaptırmamı söyledi hafta sonu gircek araya arada boşluk olmasın diye salı gel dedi
Prensprenses Semisko hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağınaalmayı nasit etsin inşalla 🙏🙏 ilk testin mi yapmışmıydın önce
Semisko Prensprenses ilk kan testim bu geçen ay da denemiştik olmamıştı. Normalde adet günüm bugün. Düşük çıkmasının sebebi henüz çok erken olması. Adetim 3 gün filan geçsin değer yükselirmiş
Tubaa Semisko hayırlı olsun canım arkadaşımında 5 çıkmıştı yükselmişti Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tomurcuk18 Semisko Kafasına göre sağlıksız dedi. Normalde 1,5 yada 2 kat artması gerekiyor benim 2 katından fazla arttı ona rağmen sağlıksızdır dedi. Bu sağlık ocağındaki doktorlar nasıl doktor olmuşlar anlamıyorum 😖