Ozgepoyrazaden Pinar__50 çiçeğim mutlulukla yavrunu büyütmek istiyorsan sağır olacaksın . O çok bilenler bitmiyor . Hele emzirme döneminde bi gör onları sütleri taşar göğüslerinden , böyle fışkırırmış bilmem ne . Duymayacaksın mutlu olacaksın 😬
Pinar__50 Ozgepoyrazaden evet çok fazla şey diyorlar benimde ilk hamileliğim insan ister istemez korkuyor mesela demıslerdı ilk aylar limon yeme çocuğu eritir kilo aldırmaz düşük yaptırır felan 😅
Hilaldemirrr Ki vallahi extra almana gerke yok yengem aldı ayrı ana kucağı zaten içinde durup durabilecek ne kadar ki ? Arabayı da bu şekil de aldı ana kucağını kullanmadı bile kenarda duruyodu öyle
Pinar__50 Hilaldemirrr çok teşekkür ederim bende öyle düşündüm sonuçta sadece hastaneden çıkarken kullanacağız ama puset kullanma felan dediler onun için burda danışayım dedim🙈
Duygus97 Pinar__50 zaten bu kullanılır ki Battaniyeye sarıp cıkaracak halimiz yok 🤦♀️ bunlar bebeğin anne karnındaki duruş pozisyonuna göre ayarlanmış ve rahat ediyorlar bunun içinde ben evde bile kullanmayı düşünüyorum
Pinar__50 Duygus97 bende sosyal medyada çoğu kısıden gördüm ama dedıler olmaz felan ekstra ana kucağıda almak istemiyorum çünkü hastaneden çıktıktan sonra bir daha nerde kullanacağım onun için danışmak istedim 🙈
birkedilianne Pinar__50 Bazı kişiler bu pusetlerin bebeklikten 13 kg kadar kullanıldıklarını bilemeyecek kadar cahil. Kullanabilirsiniz
Duygus97 Pinar__50 insanın kafasını karıştıranlar oluyor illaki ama ben bebek mağazasında çalışmıştım bunu şiddetle alıyorlardı artık eskisi gibi o düz zeminli şeylerden kalmadı hiç sağlıklı değil. 🤗