Pinar__50  kızlar biz bebek arabasını bu sekılde alacağız hastaneden çıkarken bu puseti kullanabilir miyim? Bazı kişiler diyor bebek küçük olmaz kemiklerine zarar verir felan bende bilemedim bunu kullanabilir miyim yoksa portbebe mi almalıyım ?
Minikcivcivv Pinar__50 canım bende bundan alacagim çoğu insan bunu kullanıyor hatta bazı hastaneler bu olmadan bebeği çıkarmaya izin vermiyormuş. Hem aracınız falan varsa oto koltuğu niyetinde kullanılır
mlkkk Pinar__50 bence puset götüren hemen herkesinki böyle içine puset minderi alabilirsiniz benimkinin de içi böyle yenidoğan belki tam durmayabilir ama zaten battaniyeye sarılı olacağı için zarar verecek bi etken kalmayacak
Gmz41 Pinar__50 Bunların içinde zaten yenidoğan için özel minderi oluyor canım benimki öyle geldi direk. Ben daha önceden içine minder yaptırmıştım tabi iki şekilde de kullanabilirsin. Herkes böyle çıkarıyor artık bebekleri hastaneden zaten normali bu yani
Dilekcnkn Pinar__50 Altına beli boşlukta kalmasın diye minder bırakırsın hiç birşey olmaz zaten ister istemez battaniye ile sararsın . Bu arada alacağın araba bu mu markası ne sağlam birşeye benziyor
Pinar__50 Dilekcnkn öyle yapacağım 🙏🏻 Kesser marka anne yanı beşiğimizi de bu markadan tercıh edeceğiz yorumları çok ıyıdı ve 4.5 yıldız almış 😇
Elcnbykckr Pinar__50 direk kullanabilirsin bu puseti içine minder yaptırabilirsin ama ben öyle yapmıştım daha iyi olmuştu
Belacivciv Pinar__50 Puset içine yastık yada yükseltme tarzı şeyler de satılıyor isterseniz onlardan alın
Ozgepoyrazaden O çok bilenlere söyleyin bunlar üretilirken Yenidoğanlara uygun olarak üretiliyor . Ben 2 ay bebek arabasıyla sadece pusetini kullandım hiç bişey de olmadı gayette rahattı . Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Ozgepoyrazaden Pinar__50 çiçeğim mutlulukla yavrunu büyütmek istiyorsan sağır olacaksın . O çok bilenler bitmiyor . Hele emzirme döneminde bi gör onları sütleri taşar göğüslerinden , böyle fışkırırmış bilmem ne . Duymayacaksın mutlu olacaksın 😬