Rabia2934 Kızlar haftaya randevüm var 33 haftalık olucaz bi şikayetim yok sadece cinsiyet için ve normal muayene için gidiyorum alttan muayene etmezler demi sizce bi sorun yokken çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyo ??
Gul76 Rabia2934 daha var canm 38+1hala bana yapilmadi son haftalarda yapılıyo yani 3 gun once gittim.yapmadilar haftaya gitsem yapilir bekli ama.seninki cok erken
Gul76 Rabia2934 kesin erkekdir diyim sana ogrenince bana yaz merakettim benimkide 21de gosterdi bu arada tavuk eti kararttinmi
Eminos123 Rabia2934 33+3 haftaligim alttan muayene olmaz canim dun hastanedeydim bende normal ultrason ve nst yapildi ayrintili ultrasonda da mi bilemediler cinsiyetini
Rabia2934 Mommytuna aynen ya inşallah pek ümidimiz kalmadı ama bu gidişle daha göstermez diyorum doğuma kadar 😅
Rabia2934 Eminos123 hımm peki nst nasıl bilgi verirmisiniz hiç girmedim ona ve ayrıntılı ultrasona gidemedim randevu bulamadığım için
Eminos123 Rabia2934 nst de bisey yok gorevli karniniza makineyi bagliyor ona gore cikan kagidi doktorunuza gosteriyorsunuz zaten bu haftalarda sanci filan da olmaz cogunlukla
Milenka Rabia2934 yok en fazla nstye girersiniz. Çatı muayanesi için henüz erken. Nar karnınıza birşey takıyorlar 15 dk falan sürüyor.cocugun kalp atışını, hareketlerini ,sanciniz var mı yok mu vs ona bakiliyor
Eda115354 Rabia2934 bi sorun yoksa 37 den önce çatı bakılmıyo genelde. Alttan muayene de akıntı şişlik gibi göz muayenesi gereken şikayetiniz yoksa ona da bakmıyolar.
Gul76 Rabia2934 bende beyaz et iste tavuk eti yiyemiyorum kartmisim hamileligimde sendede oldumu dedim
Rabia2934 Gul76 evet bende ilk başlar hamileliğimi öğrenir öğrenmez tavuk eti yemedim hele döner diyince midem bulanıyordu ama bakalım