Hanımlar bebek arabası konusunda çok kararsızım. Hangi sistem,hangi tür, hangi marka almalıyım ? Önerinizi ya da önermediğinizi sebepleriyle yazarsanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🥰
Bebek arabası önerisinde bulunun lütfen hanımlar🤗
- Düzenlendi
lavininannesii kraft pu kullanıyorum memnunum travel sistem. Yenidoğanda travel daha kullanışlı bence büyüdükten sonra bir de baston alabilirim zaten bastonlar baya ucuz
lavininannesii yenidoğan için travel sistem daha kullanışlı puseti hem arabada hem gittiğiniz yerlerde beşik niyetinde kullanabiliyorsunuz biraz daha büyüdüğünde baston bebek arabası kurtarıcı oluyor.
Kanz x go travel sistem aldım henüz kullanmadım ama bir ömür kullanımlık ☺️ 90 kiloluk adamı bile taşıyor, sürüşü aşırı konforlu
Doga_77 hemen bakıyorum teşekkürler 🥰
Doga_77 pahalıymış bayağı🙃
lavininannesii orası öyle tabi ama travel büyüdüğünde çok kullanışlı olmuyor bastona da küçük bebeği bindiremezsin
O zaman hem bebekken hemde büyüdüğünde kullanabilecegi modelleri araştırmak lazım
lavininannesii
https://ty.gl/vjwhmpr
Ben bu arabayı almayi düşünüyorum.. araba fiyatları çok uçuk. Bunun da yorumları ve özellikleri genel olarak iyi. Daha önce bu üründen alıp memnun kalan var mı acaba?
Elele allroad travel sistem aldım kardesim de de aynısı var puseti kücük aslında ama sonrasında ki bebek arabası oldugunda genis baya bir idare edecek bir ürün iki defa almak istemiyorsanız bakabilirsiniz
Hayalplt büyüyene kadar derken mesela ne kadar süre kullanabilirim travel sistemi ortalama ?
Scgn123 çok uygunmuş fiyatı gerçekten
lavininannesii biz prego quantum travel sistem aldık. Sürüşü falan çok iyi. Bebişimiz gelmedi henüz ama biz evde falan denedik 🤣😅 fiyatı size pahalı gelirse ebebekte babyplus travel sistem bebek arabası var o daha uygun.
Busratopuz araştırıcam çok teşekkürler 🥰
https://www.e-bebek.com/joie-mirus-cift-yonlu-bebek-arabasi-p-joi-s0942eamdn0004/
Mağazada inceledim begendim doğumdan itibaren kullanıma uygunmuş, çift yönlü, hafif. Bunu almayı düşünüyorum suan
Joie tourist veya baby2 go heets almayi dusunuyorum ikisi de ayni mantik bence 2. Bebek arabasina gerek kalmaz
Giz3m bende ikinciye gerek kalmasın istiyorum. Hemen bakıyorum teşekkürler
lavininannesii ben almadım henüz ama araştırdıklarımın içinde en çok içime sinen baby2go heets bebek arabası oldu hem travel sistem hem de kabin boy 1600 TL olması lazımdı hepsi burada da 😊