Halenur-42 Momlf bakar kuzum bakıyorlar randevu alamadın mı sabah ekranlardan alınıyor ama çok kuyruk oluşturuyorlar 5-6 kişi anca alabiliyor ama doktorun yanına girip konuşunca alıyor
Halenur-42 Momlf evet kuzum 36 olduk az kaldı 35 den yukarı olanlara kaşeli kağıt veriyor ilk girer girmez bende onunla sıra alıyorum
Halenur-42 Momlf alla halla denk gelemedik bende oradaydım o saatte gerçi o kadar suriyelinin içinden çok zordu denk gelmemiz 😀😀
Momlf Halenur-42 16sına aldım nur gözde hanıma kasılmalarım için randevum dursun gidersem diyee tekrar kontrol edip erteleyeblirim bulursam yer
Halenur-42 Momlf nasıl bir doktor merak ediyorum açıkçası çünkü sürekli Suriyeli var kapısının önünde 😀😀
Halenur-42 Fatmanurvehashas evet doktora gitmiştim ordan direk detaylıya yönlendirdi oradaki sekreterler gün vermişti bana ama şehir hastanesini öyle değil direk 182 den arayıp alın diyorlar onda da koca hastanede tek doktor var randevu oluşmuyor ister istemez yoğunluktan
Fatmanurvehashas Halenur-42 182 den hangi bolum icin randevu almamiz lazim? Siz hangi hastanede yaptirdiniz? Kusura bakmayin cok soru sordum
Fatmanurvehashas Halenur-42 benim bulundugum sehirde de hastane randevu veriyor da sehir hastanesi farkli herhalde