Mrb hanimlar 15+5 haftaligim gobegimde tüyler cok uzadi ve cok siyah asiri belli olmaya basladi dökülür mu yoksa almalimiyim yada agda yapsam zarari olur mu
    ilknremrh valla benim ilk gebeligimde yoktu canim ama 2. Gebeligimde baya baya tüylendim. Göbek deliğimin altına kadar zatrn normal de de aldırıyordum. Ama hamileligimde beri yukarıya kadar aldırıyorum. Sporcu atleti giyince evde rahatsiz ediyor cok .
    Bebeginizin cinsiyeti erkekmi benmde birkac tane cikmisti sonra kendi dokuluyor dogumdan sonra hic dokunmayin
      ilknremrh hayır alma sakın. Bende de çıktı. Hatta eşim bana diyordu benim göbeğimden daha fazla diye. Bende doktor kontrolüne gittiğimde sordum acaba ultrason cihazında bakarken bir jel sıkılıyor ya ondan mı kaynaklı dedim. Yok dedi hamilelik hormonlarından kaynaklı alma sakın. Ben şuan 26. Haftamdayım ama birkaç hafta evvel dökülmüştü bende şuan hiçbirşey yok. Alırsan çoğalırmış canım.
      Birkizimolsun daha belli degil gostermedi cinsiyetini bacaklarini toplamisti carsamba belli olcak insallah
      Tesekkur ederim hepinize doktoruma da bi danisiyim sorun olmaz derse alcam rahatsiz ediyor goruntusu beni