esradmrz Pinar17 @halaycibasi size yazacaktım telefon trafiği oldu.evet binlerce şükür allahım en az kendim kadar sizlere de duacıyım birlikte atlatıyoruz resmen. Benim kombine yüksek acaba diyordım içimden binlerce şükür. Sonuç tlfnuma düştüğünde ellerim tirtredi deli gibi ağladım Allah herkesi mutluluğundan atlatsın. Bizim gibi sonuçları alana da bi nebze içini ferahlatalım. Siz dna yaptırmadnız ama merak etmeyin aklınızda bir şüphe olmasın benim kombine hepinizden yüksekti biliyorsunuz.
halaycibasi esradmrz çok mutluyum senin adına canım. Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin tüm annelerimize 🌸🌸🙏
Pinar17 esradmrz canım çok teşekkür ederim umut oldun, içimi çok rahatlattın. İnan kendi bebeğimin haberini almış kadar çok sevindim. Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Tüm annelere güzel bir hamilelik süreci diliyorum 🍀
Pnryr 300917 seni okadar iyi anlıyorum ki benim de 1/50 çıkmıştı saatlerce ağladığımı biliyorum susturamamıştım kendimi ilk gebeliğim de nifty sonucunu beklemek berbat bişeydi eşime soramıyordum ne oldu sonuç geldimi o versin ben sormadan haberi diye sanki ben sorarsam kötü dicek iş gibi geliyordu Hamileliğim de direkt nift yaptırdım 12 günde geldi sonuç elhamdülillah temiz şimdi 18+0 ız bu sefer kendimi de bebeğimi de üzmedim şükürler olsun sende moralini yüksek tut unutmaya çalış başka şeylerle ilgilen ve iyi şeyler düşün bebeğinle yapacağın aklına kötü senaryolar geldikçe
esradmrz 300917 yazıştığım her kişi için ayrı ayrı duacıyım. Sizden gelen en ufak bi olumlu mesaj beni rahatlatıyordu. Elimden geldiğince de bu konu hakkında kim yazarsa cevaplıcam.
esradmrz halaycibasi darısı tüm annelerimize sağlıklı doğum da geçiririz inşallah. buarada benim de kızım olacakmış kızçem geliyor 🌸
Tugcer12 300917 merhaba benım ıkılı testim güzel cıkmıstı fakat bebegımın beynınde koroid pleksus kıstı cıkmıstı. Ikı taraflı olması doktorumu endıseye soktu ve hemen nifty testi verdim ankara genox’da verdim. Benim ıcın beklemek cok zordu rabbım bekleyen herkesın yardımcısı olsun hayırlı haberler alsın tüm bekleyenler canım anneler 💕 sonucum cok sukur temiz geldi Ama ben 5. Günü aramaya basladım. Dayanmak cok zordu ınanın ve 8. Gün aradığımda hafta sonu olduğu pazartesi sonucumun ulaşcgnı soylemıslerdi ama doktoruma ulasr ulsmaz aradı doktorum benı. Bence sizde 12 günü beklemeyin bır sure sonra arayıp sorun bu sizin hakkınız beklemek cok zor. Allahım gönlünüze ferahlık versın bu sürecte hayırlı haberler almanız dileğiyle ❤️
Tugcer12 Rzgr_123 merhaba cok araştırdım bu durumu doktorunu bır sey soylemıyor mu baska bır bulgu yoksa ense kalınlığı bazen onemsız sayılabılıyor dıye bılıyorum Allhım korktugunuz here ugratmasın
balllkabagimm 300917 merhaba ben 15-16 gün önce yaptırdım. (11.haftayı doldurmuştum)Sonuçlar temiz iki tüp kan alındı ve Amerika’ya gönderildi hafta sonu ile birlikte 12gün sonra sonucum geldi. Ek olarak cinsiyet de öğrendik.
Alone 300917 temiz çıkarsa sorun yok ama o da riskli çıkarsa bir de amniyosentez yaptırmanızı istiyorlar inş temizdir ve herşey yolundadır 🤲🏻 Sağlıkla gelsin bebişiniz