[silindi] Yasemin0728 yarın tekrar kontrol var kendi doktorumda baksın eğer aynı durum devam ederse gideceğim eşime de söyledim .. bebeğin nasıl şimdi gözün aydın olsun inşallah
Yasemin0728 [silindi] 6 gündür kuvezde umutla bekliyorum inanıyorum güçlü bi bebek kazanacak bu mücadeleleri
[silindi] Yasemin0728 oyyy Rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun inşallah kucağına almayı nasip etsin amin amin amin bütün dualar size gelsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kilosu falan nasıldı peki doğduğunda ve ultrasonda gösterilen
Yasemin0728 [silindi] çok sağolun Allah razı olsun. Bi gün önce ultrasonda 1640 gozukuyodu ama 1620 dogdu şuan 1530 kilo
[silindi] Yasemin0728 iyi yine de çok sürprizli bir kilo değişimi olmamış benim arkadaşım 35 haftalık mecburi doğum yaptı 2700 denilen kilosu 2 çıktı .. az kalmış annesi bir yarım kilo daha aldı mı senin yanında olacak artık inşallah amin amin 🙏🏻
Mihrimah25 [silindi] yok korkma canım her sabah bir tame yumurta ye akşam muz kiraz çok tüket bebeğin gelişimi için, bu sıcakta yumurta yemekten yumurtlıycam nerdeyse ama mecbur napalım 🤷♀️