Elfidam MasalAlparslanMom post 2.5ay sonra hortlamis resmen 😃 hareketsizliginden korkmak mi lazim yani 😃 nisan mi su mu geldi nasil dogum yaptiniz ?
MasalAlparslanMom Elfidam 38. Hafta Doğum için erken değil şuanki hareketsizliği bu haftada ultrasondan değerlendiremem dedi doktorum 0-10 arası sancı vardı nst de. Yatışını yapıp suniyle doğumu başlatmamız lazım dedi . Bende 2 saat sonra geleyim valizimi alayım deyip çıktım . Fön çektirdim makyaj yaptım 😅 bide 22. Haftada 07.07 de doğurcam diye espri yapardım hep . Annem sırf oyüzden o gece Doğuma kendi isteğimle doktoru ikna etmişim gibi bağırdı iZin vermedi hatta ne olaydı ya 😅😅🤦🏻♀️Nişan su hiçbişey görmedim ben . Gittim hasta beziyle suni sancıyı bağladılar bana. 3 cm açılma vardı zaten . 1 saatte doğurdum çıktım 🙋🏻♀️😅
Elfidam MasalAlparslanMom vaay canina 1saatte o sancinin tamamini cekip birde ustune acilmaniz tamamlanmis. Guzel Bi dogum Olmus 😃😃 Devlet hastanelerinde suni veriyorlar mi ki ? Birde hareketsizligi us den degilde nst den takip ediyorlar aslinda ?
MasalAlparslanMom Elfidam devlet hastanesinde de suni veriliyo ama ben özelde Doğum yaptım . Ultrasonda kapaklanmış uyuyodu. Nst de hiç sancım yoktu , çok fazla kasılmalar vardı buna istinaden o günün gecesi Doğuma alındım 😌
gigi SerapOrucguney tekrar hareketlendi çok şükür ya kalp sesini felan dinledim iyi dedi ebe sanırım Yeri daralıyor artık bebişimde uyuyor sürekli ne yapsın 😬🐣