Aysenurtsr 6 haftalik bebek nasil hissedilsin :)) belki oda herkeste bir olmaz, 4.ayiniza kadar bulantiniz felan olur oyle gecirirsiniz 🤗
Defnem_26 Ruhak bulanti deglde sulu yemek gormeye tahammulum yoktu kokulardan tiksiniyordum ev yorgan yastik hep kokuyrdu 1.5 ayim tost simitle gecti 4 kilo vermistim ama 14.haftamda gecti hepsi
deletedmom6295 Leylasezgin nasıl hissedeceksiniz ki daha 6 haftalık minnağı. Biraz sabredin o kendini hissettirecek ilerleyen haftalarda ☺️
EzgiGizemzerOuz Valla bn daha hamile olduğumu bilmeden bulantılar başladı 4-5 haftalıkken şuan 13 oldum hala bulantı onun haricinde bebekle ilgili bi hissiyatım YÖK ve bu Benide üzüyo bari hissedeydimde mutlu olaydım bu bulantılara diyorm 😂 Allah yardımcımız olsun ya🙇🏻♀️
Dilekerkan0705 Canım bu dur ya daha çok erken. Ben 16 haftalarda hissediyorum dedim doktorum tıbbi olarak imkansız gazdir o dedi 😂22 den sonra gerçek anlamda hissediyorsun o zaman anlıyorsun öncekilerin bebek hareketi olmadığını
Marpling Leylasezgin bende öyleydim hiç aklıma hamile olfuğum gelmiyordu 16. Hafta gibi hareketlerini hissetmeye baslayınca idrak ediyorsun üzülme
yesillimonn Bende tam 6 haftalık hamileyim şuana kadar hic bi sorunum yoktu taki gece bulantı baslayana kadar geceden beri bulantim var sabahtan beri dogru duzgun birsey yemedim haline sükretmelisin..
Ozlemm Leylasezgin merak etme o sana hissettirir kendini.. gerek bulanti gerek tansiyon gerek halsizlik olarak 😂
Patito__ Bnde 6+6 yim normal im yani bilanti kusma aserme tiksinme hicbirsey yk sdce cok nadir kasik agrisi birde gogus hassasiyeti okdr insallah normalse hic olmaz bnlar tabi 😂😂