YazCilegi Leylasezgin Ay allah iyiliğinizi versin. Kese içinde zor görünen toplu iğne ucu kadar oluşumu nasıl hissedeceksiniz 😅 ilahi
KrlMlkSelmn Leylasezgin ben 13haftadayım pantolonun beli dar gelmesi dışında hiçbir gebelik emaresi yok Bazen gidip çoçuk iyi mi diye bakasım geliyor
Rabiamasat Leylasezgin daha çok erken canım ben bile hissetmiyorm daha 18 haftalık olmama rağmen🤣 biraz sabır
SimaTuranAslankaya İnanki hissetmesen daha güzel bi hamilelik olur canım bende 6.haftaya girdiğimde hiç hissetmiyorum bi sorun mu var diyordum 6hafta 4günlükken müthiş bulantılar başladı şuan 8.haftadaym aglamadıgım gün yok 57ile hamile kaldım iki hafta olmadan 54oldum umarım rahat bi gebelik gecirirsin
Aydemirirm Ben 16+2 gunluk hamileyim hala hic bisey hissetmiyorum 😊 hatta bazen hersey yolundami diye hastaneye bile gitmek istedigim oluyo 😂
Bebegimibeklerken__ Bende 18+5 im hiç bir hareketini hissetmedim 😂 sadece azıcık göbüşüm çıktı o kadar o da kilo almış göbeği gibi 😂 sen daha yolun başındasın 😊
Defnem_26 Ay kiyamam ben hep unutuyordum 23.haftalik oldum karnim yeni çikmaya basladi daha yeni yeni anladim hamile oldugumu 😂😂
Ruhak Leylasezgin ayyy canım aynı sorun bende de var bulantı yok sadece uyumak istiyorum hep bide göğüste agrı var ama neden midem bulanmıyor diye evham yapıyorum
Defnem_26 Ruhak bulanti deglde sulu yemek gormeye tahammulum yoktu kokulardan tiksiniyordum ev yorgan yastik hep kokuyrdu 1.5 ayim tost simitle gecti 4 kilo vermistim ama 14.haftamda gecti hepsi
Leylasezgin Ruhak ah evet dün çok zor olsada gördük onu görünce zaten inandım hamile olduğuma😇😇sen gördün mü canım
Ruhak Leylasezgin bende gördüm 4+6 da ama çok minnak ti tabii önümüzdeki perşembe tekrar randevum var inşallah bebeği ve kalp atışlarını görebiliriz🙏🙏