Esesli Minikanne06 ben kaç kere yedim elimlede yedim pişirmedim ama. Ona bakarsan kiraz vişne dut Gül hepsi leke yapar dokununca derler. Biz dikkat ederiz ama takdir Allah’ın. Yemekle birşey olmaz Allah yazmadıysa dokunmakla da olmaz
Minikanne06 Esesli evet saydıklarının hepsi leke yapiyormuş arkadaşımın çocuğunda gül lekesi oldu burda yazan arkadaşlarda var leke yaptıgını söyleyen googleden başına gelenlerde var araştırdım de yemekle değil ama dokununca
Bannesi Minikanne06 Yok cnm leke felan. Hatta ben kendime diyodum çocuk benek benek doğucak diye. Şükür hiç bişey yok😊
Irmakgcgn Minikanne06 yiyince degil kanli haline elleyince oluyormussun.sen yikayip.pisirmediysen birsey olmaz. A vitamini var. Hafta 1 kez saglikli
Minikanne06 Ozgesah355 bilmiyorum canım araştırdımda öyle diyordu yıkamadan sürersen oluyomuş dediğin gibi
Ozgesah355 Minikanne06 evet yıkamadan sürme çilek kiraz zeytin bunlar için de iz bırakır diyorlar ne kadar doğrudur bilemem tabi
Minikanne06 Yonca88 yok batıl değil baksama burayada yazmıslar örnekleri googledende yorumlara baktımda gercekten oluyomuş
Esesli Minikanne06 valla hep dokunmamaya çalıştım dediğim gibi takdir Allah’ın ama yedim herşeyi. Kelle paça bile içirdiler. 3-4 kez kokoreç de yedim. Ama üst üste değil ayda 1 falan. Eşimde başlarda onu yeme bunu yeme derdi baktı ki yiyorum artık kendi teklif ediyor 🤣🤣🤣
EsraElms Minikanne06 yiyen degilki ciger çiğken çıplak elle elleyip bi yerinize surdugunuzde izi kalır diyolar