CansuDemir Minikanne06 arkadaşım denediydi poposuna,bebeğin de poposunda lekesi vardı ama hakkaten bunla mı alakalı bilmiyorum.Bana doktorum sakatat sınıfında olduğu için yeme demişti,bende yemiyorum.
Bannesi Minikanne06 Cnm sürmüşümdür farkında olmadan. Çilekte çok tükettim hatta farkında olmadan sürdümde.
Ozgesah355 Minikanne06 bende yedim yiyorum yicem. Her yemek için geçerli kalkıp ellerini iyice yıkarsan hiç bişey olmaz
Minikanne06 Ozgesah355 bilmiyorum canım araştırdımda öyle diyordu yıkamadan sürersen oluyomuş dediğin gibi
Cansurella Minikanne06 genelde sakatat yasak diolar ama doktoruna sorun isterseniz ciğere dokunma derler leke öyle cıkar die biliom yiyince cıkmaz bise
Sema166 Minikanne06 Ben çok sevdiğim halde yemeye cesaret edemedim ama doğurunca yeriz bol bol leke olayınıda inanmıyorum hurafedir içini rahat tur doktorlarda az miktar yemekten bişey olmaz diyo için rahat olsun yani 😍
Sukranerolkaradag Minikanne06 1 Eylülde doğum. Hatta burda görünce yemeğe gidelim dedim misafir geldi :)
eydaNurParldar Minikanne06 ciğer kan yapan birşey yenmesinde hiç bir sakınca Yok ablam hamileliği boyunca ilaçtansa ciğer yedi. İmkanlar doğrultusunda yenilir tabii çiğ et ve bazı balık türleri yenmez bana bu mantıklı geliyor ama yok ciğer Yok işkembe yenmez diye birşey hiç duymadım gibi güzel ve temiz olduktan sonra...
Nur16 Minikanne06 canım şöyle diyo eski insanlar bir şeyi gizli saklı yersen leke oluyomuş merak Etme gizli yemediğin sürece olmaz Burda biri hamileliğinde gizlice haşlanmış yumurta yemiş elini kafasına sürmüş oğlunun kafasında yumurta büyüklüğünde şişlik var
Mihribank Minikanne06 yiyince değil bir yerine çiğken deyince diye biliyorum. Kayınvalidem hamileyken kendine sürmüş eşimin ayağında var kırmızılık😊
Minikanne06 Esmakiral dokununca elini bi yerine sürersen leke olurmuş bebekte bakabilirsin googleden:)
Minikanne06 Saganak aynen yedim sınırlı bi şekilde ama dediğim gibi elini bi yerine sürersen leke olurmuş bebekte
Yonca88 Minikanne06 yok öyle bişey tabi ki batıl 😇 ama toksoplazma geçirmediysen yememen gerekiyor ben sakatattan uzağım mesela hiç yemedim yemiyorum normalde çok severim 🤓
Minikanne06 Yonca88 yok batıl değil baksama burayada yazmıslar örnekleri googledende yorumlara baktımda gercekten oluyomuş