betlulk05 Banuka çoğu kişi Samsun’u önerdi ama doğumdan hemen sonra Amasya’ ya gelmek yolculuk yapmak sıkıntılı mı olur acaba diyorum
Banuka betlulk05 yani normal doğum olursa çok rahatça gidersiniz evinize ama tabi sizin bileceğiniz bir şey nasıl rahat hissedeceksiniz öyle yapın samsunda daha fazla alternatif var doktorla iletişim de önemli içinize sinen biri olmalı bence
Zezeeeyyldrm betlulk05 araştırma hastahanesine 2 yeni kadın doktor gelmiş gitmedim ama araştırmıştım iyi olduklarını duydum ben asistan dilaraya gidiyorum evet keşke özel hastahane olsaydı başka şehirlere yönelmek durumunda kalmazdık bende kontrollerimi burda yapıp memlekette doğum yapmayı düşünüyürom bizde eşimin işinden dolayı burdayız . Yeni mi geldiniz?
betlulk05 Zezeeeyyldrm 4 aydır amasyadayız ilk gebeliğim olduğu için nasıl geçicek neler olucak biraz tedirginim açıkcası. İyi bir doktora denk gelmek istiyorum doğumu da burada yapıcam gibi gözüküyor çünkü Samsun vs ne kadar yakın olsa da bana doğum için şehir dışına gidip gelmek zor gibi geliyor yinede hayırlısı olsun İnşâAllah :)
betlulk05 Zezeeeyyldrm bu hastanenin doğum bölümünü önermiyorlar mı neden memleketinize gidiceksiniz :)
Nazmiye005 betlulk05 devlet hastanesi prof.osman fadıl kara ve ceren sağlam iyi ilgili doktorlar amasyaliyim 5 aylık hamileyim osman fadıl beye gidiyorum memnunum gayet
betlulk05 Nazmiye005 bende oraya gidiyorum ikidir ama sadece asistanları var sanırım osman beyi göremedim
betlulk05 Nazmiye005 peki bu muayeneye gidilen doktorlar doğuma da giriyor mu yoksa doğum sırasında hangi doktor musaitse o mu giriyor. Birde doğumda kadın veya erkek doktor seçebilme şansımız var mıdır bu hastanede
Strkk betlulk05 bende eşimin görevi dolayisiyla Amasyanin bir ilcesindeyim, ilçedeki doktor gitti yerine gelen yok , en yakın ilçede de sadece 1 doktor var . Randevu da bulunmuyor ki . O yüzden nasipse memleketime gidip orada yapacağım doğumu.
Zezeeeyyldrm betlulk05 öylemi benim de eşim polis Yok hastaneden yana bi şikayet duymadım doğum yapınca yanımda uzun bi süre annem olsun istediğimden dolayı memlekete geldim
Nazmiye005 betlulk05 doğum a genelde giriolar ama yani ani gelişen bisey olmadığı sürece çoğu yakınım kendi doktoru girdi muayeneye
betlulk05 U-E evet bende çok duydum acaba neden Amasya dışında doğum yapıyolar. Buradaki hastaneyi doğum konusunda kimse beğenmiyor mu ki
Zezeeeyyldrm betlulk05 iki kişilik odalar ve çok temiz değil doğumhane kalabalık oluyor genelde şansa o gün çok doğum yapan yoksa sessiz oluyor bende ilk başşarda yatışım yapılmıştı ordan biliyorum bunları
U-E betlulk05 özel hastane olmadıgı için devlettede cok dogum yapmak istemiyor insanlar bilirsiniz devlet hastaneleri normal dogum için zorluyor sezeryan isteyen herkes çoruma sansuna gidiyor
Nurhanimm betlulk05 Amasyaliyim bu konuda gelismemis bi sistem var maalesef bende geldim coruma gitmeyi dusunuyorum devlet hastanesi cok iyi çorumun tertemiz
Atesbeyinannesi betlulk05 ben de eşimin işinden dolayı amasyadayım canım başlarda çorum özele gidiyordum ama eşimin işi çok yoğun olduğu için araştırma hastanesine döndüm 9.hafta ile 39.hafta arasında banuhan şahin vardı ona gidiyordum son haftamda gitti ben de Ruhi doğana gittim iyi ki gitmişim banuhan hocada devam etseymişim boşuna 42.haftaya kadar bekleyecekmişim ruhi hoca çatı muayenesi yaptı çatım uygun değilmiş sezaryen oldum ve o kadar güzel geçti ki gerçekten çok beğendim doktoru çok ilgili bir doktor bir bakın isterseniz. Doğum hikayem de profilimde var okumak isterseniz 17 gün önce doğum yaptım 🥰
betlulk05 Atesbeyinannesi çok teşekkür ederim beni rahatlattınız 😊 doğumda erkek değilde kadın doktor seçebiliyor muyum acaba. Hastanede iyi doğum yaptıran sıcakkanlı kadın doktor biliyor musunuz ?
honeyland Atesbeyinannesi bende ruhi doğan hocayı önerecektim kimse yazmayınca gunah a girmek istemedim
Atesbeyinannesi betlulk05 şöyle söyleyeyim eğer normal doğum olursa o gün hangi doktor nöbetçiyse o ilgileniyor zaten bir de ebeler başınızda oluyor eğer sezaryen olursa da kadın doktor diye beklemeyin isterseniz çünkü neredeyse 10 kişilik bir ameliyat ekibi başınızda oluyor ve yarısından fazlası erkek oluyor 😂 hatta yanımda doğum yapan kadın da kadın doktor istemiş gitmiş ameliyatta sadece doktorum kadındı gerisi erkekti diyor 😂😂 ama kadın doktor olarak arkadaşım ceren sağlama gidiyor çok memnun