Aylinak1n Nurtrky dökülür beyazsa pamuk gibi yapıyor hatta. Eşim sürekli gömlek giyiyor manşetleri ensesi kararıyor 60 derece hem deterjan hem çamaşır suyu miss
Skrye umudunannesiii kiz 40 derecede ben sallarimi yıkıyorum beyaz yıkar mı o derecede en 60 da en yüksek 90 yika beyazlarini ve bide benim kullandığım bi toz var 1 gece öncesinden o toza yatiyorum pırıl pırıl ilk günkü gibi oluyor beyazlarim
umudunannesiii Skrye ya ne bilim kıyafetlere zarar verjr diye öyle düşük de yikiyordm😂smdi 60 da deneyeceğim bkalm😂
hlltpc umudunannesiii çamaşır suyu dökmeyin sarartıyo çamaşırları. Ben deterjanla birlikte koslanın tozu var beyazlar için ya ondan ya da çamaşır sodası koyuyorum en az 60 derecede
LalinMom umudunannesiii Ya ön yıkama yapmıyorsunuz Ya da şebeke suyunuz aşırı kireçliyse ondan oluyordur bir de kıyafetlere çamaşır suyu dökülmez cilde temas ediyor sonuçta kıyafetler .
Annecibebekler Vanish beyazlar için olanı hem kapağı ile makine içine atıyorum hem de deterjan gözüne koyuyorum, 40 derece 1200 devirde gayet beyaz çıkıyorlar. Makine kireçlenme yapmış da olabilir kireç önleyici kullanıyor musunuz?