umudunannesiii Kızlar beyazlarda illa kir kalıyor çıkmıyor Domestos dokmeme rağmen ne yapmalıyım 40 derecede bir saate falan atıyorum genelde
Feyza-nur umudunannesiii 90 derecede yıkıyorum ariel beyaz deterjan kullanıyorum 2 saat yıkıyor bem beyaz oluyor
Aylinak1n Nurtrky dökülür beyazsa pamuk gibi yapıyor hatta. Eşim sürekli gömlek giyiyor manşetleri ensesi kararıyor 60 derece hem deterjan hem çamaşır suyu miss
Ayseaytknnnn umudunannesiii 40 derece çok az. Ben önce 60 derecede ön yıkama yaptırıyorum sonra baştan başlatıp uzun süre 60 derecede tekrar yıkıyorum.
Masal53 umudunannesiii domestos dökülmez eğer kullancaksan ace çamaşır suyu kullan sıvı olandan ve beyazlar 60 derecede yıkanır
Aysobaciniz umudunannesiii yıkamadan önce üstüne leke çıkarıcı dök birde deterjanla beraber çamaşır sodası söküyorum bembeyaz oluyor
kumsalmomyy umudunannesiii 40 derece düşük 60 da yıka ve ön yıkama yaptır önce yada suda bekletip o şekilde yıka
Hayatdolu Aspir kullanabilirsin , birde Makinede hijyen programi varsa onda yıka 60 derece o içine biraz da karbonat ekle
Deletedmom_5 umudunannesiii beyazlar 60 derecede yıkanır canım ve camasır suyu dökme ariel veya bingo çok güzel beyazlatıyor
Lulemom umudunannesiii beyazlar 40 derecede yıkanmaz. En az 60 da yıkaman gerek. Ben kosla toz leke çıkarıcısını kullanıyorum. Kar gibi bembeyaz çıkıyo.
irem umudunannesiii Domestos beyazları sarartır. 40 derecede az. Benim kullandığım yöntem tül perdeler ve beyaz çamaşırlar için toz deterjanlar var normal beyazların deterjanıyla karıştırıp atıyorum bem beyaz. Çok soran olur asla beyazlarım bozulmaz. Şoktan alıyorum 5 6 tl bir şey.
umudunannesiii irem onu da deneyeceğim alıp Domestosy döküyorum devamlı sarartma gbi şey olmuyor aksine kirleri cikartiyoe ama bazen de kalıyor