Huzurmelegim_28 Almis son 45 çantamız hazır sadece benim bir kaç eksiğim kaldı zaman geçmiyor çok sıcakk cuma kontrolümüz var
ErdemirinAnnesi Odası hazır kıyafetler yıkandı ütülendi bugünde geceliklerimde geldi yıkayıp hastane çantası hazırlıcam başka bişey kalmıyo ama erken bitirin son zamana bırakmayın çok ağırlaşıp yapmakta zorlanırsınız 😌
Bett_blog Almis uygulama17 ağustos son 48gün diyor doktorumuz ağustosun ilk haftası gelir diyor bakalım😍🤷🏻♀️
Minigimyolda Happyturuncu merhaba genital siğili nasıl farkettiniz bugün bnde birşey gördüm iki üç tane ilk başta kıl dönmesi zannettim eşim et beni gibi birşey dedi ama elleyince hissedilmiyor siğil olma ihtimali nedir acaba
eaktr Almis selamlar☺️ Son 55 gün, 24 Ağustos son gün gözüküyor. Odası ve yatak odamdaki beşiği hazır, kıyafetler ütülendi hurçlandı dolaba yerleşmeyi bekliyor☺️ Çanta hazır değil eksikler hala çook var🤦🏼♀️ Bitmiyor eksikler resmen🤷🏼♀️
Mom8899 6 Ağustos görünüyor bizimki erken gelmezse 😅 Hastane çantamız hala hazır değil oyalanıp duruyorum 😅
Happyturuncu Minigimyolda ya aslında test vs. yapılmadı herhangi bir yanma, acıma, kanama yok ama risk almak istemedim.
Meu-19 32 haftadayim deyim temizlik birti simdi sıra çanta hazrlamada dag gibi utu beni bekliyot bebeginde sadece bezi kargoda gelmedi
gulsahalp Mervehtp81 benimde 18 Ağustos gözüküyor aynı siz gibiyim😅 yarın yavaş yavaş çantasına başlayacağım ☺️
babycool Almis daha bugun kiyafetlerini yikadim yarin odasini alicaz en son bebek arabasi kaliyor yetisir agustosa 😃
Moorbit 16 Ağustos benimde. Erken doğum riski olduğu için ben çantamı falan hazırladım. Bi kaç eksik kaldı sadece. Dolabına eşyaları yerleştirildi. Sezeryan olacağım için büyük ihtimal Ağustos başı gelir diye düşünüyorum inşallah 😍