Almis Ağustos anneleri bu odayaa hazırlıklar nasıl gidiyor çanta hazırladınızmı doğum Ağustosun kaçı …
Nurtrky Almis uygulama 27 ağustos diyor ama bakalım 😂 şimdi odası geldi kuruluyor daha çanta hzırlama kıyafet yıkama yapmadm ama herkes 32 de bitiriyor ben biraz yavaştan alıyorum ama yapcak kişi çok fazla şükür
Mervehtp81 Almis benimde 15 ağustos gözüküyor ne temizlik yaptim ne çantası hazır oda yapmicam ben ama eşyalarını bile yıkamadım daha ütülemedim herşey duruyor 😂muhtemelen bayramdan sonra yapacam herseyini
Kuyumcu Almis 7agustos ama erken gelme rıskı var kızımın o yuzden hastane cantası hazır bırde sezeryan olursa temmuz annesıde olabılırım 😂
Almis Nurtrky Benimde 27 Ağustos ama daha odasını almadım 😬 diğer eşyalarını aldım ama yikamadım böyle bugün yarın diyorum vakit doldururum son zamanlarda diye
Nurtrky Almis yardım etcek kimse yoksa başlayın çünkü artık cidden ağrlşmaya başldk zor geliyor bana herşeyi yapmak yemek bile😂
Elfens 25 Ağustos gözüküyor dolap kurulmadı kıyafetler yıkanmadı perde halı alınacak öyle 😂 çantalar hazır değil
Skrye Benimde 14 gibi gözüküyor çantamız hazır kıyafetler yıkandı ama dolap daha gelmediği icin ütüleyemedim
gulsahalp Mervehtp81 benimde 18 Ağustos gözüküyor aynı siz gibiyim😅 yarın yavaş yavaş çantasına başlayacağım ☺️
Almis Nurtrky bugün tavuk bulgur pilavı ve mücver yapacaktım ama sadece domatesli bulgur pilavı yapıp offf yeter yaptiklarima sayın dedim oturdum 😂
Esmente29 Sata göre 29 Ağustos ama sezeryan olacağım için doktor 20 Ağustos demişti en son bakalım bu kontrol ne diyecek.. benimde çoğu şeyim hazır yıkayıp ütülemek ve çantayı hazırlamak kaldı en son.. hastaneye puset götürecek misiniz??
GLshkrasln EsilaErtugrul bana da aynısını dedi doktorum hatta sezeryan olursa 2 Ağustos tarih de verdi, inşallah kendi sancım gelir de biran önce kavusurum evladima🤗