Aysel0707 Mom0871 asaga gıdene kadar zaten hemen ısınıyor ben cok ıcıyorum dondurmada yıyorum YouTubedende ızledım hıcte bı sakıncası yok annemde bende hamıle ıken kıtır kıtır buz yıyormus cıgerlerım gayette saglam gul gıbı kız duyaya getırmıs😂😂😂😂😂😂
Basakgul Mom0871 Bebeğin sizin yediğinizi içtiğinizi olduğu gibi aldığını düşünmüyorsanız cevap bellli 😂😂🤦
Mom0871 bircivcivannesi ciddi olarak sorsam ne fark eder ? Bende zaten belirttim okuduysanız inanmadığımı sadeece böyle şeyler duyup yaşayan bilen biri var mı diye sordum
bircivcivannesi Mom0871 ciddi olarak sorarsanız mantık fonksiyonlarinizi devre dışı bıraktığınızı düşünürüz çünkü. olsanız olsanız siz hasta olursunuz bebeğe ne olabilir soğuk bir şey yiyip içince yapmayın Allah aşkına ya. beyin bedava..
Basakgul Mom0871 Elbette sizi suçlayan yok🙂 sonuç olarak bizler de fikrimizi yazıyoruz buraya yazıyorsanız cevaplara da açık olmalısınız ☺️
Mom0871 bircivcivannesi evet beyin bedava al kullanırsın 🧠 insan gibi konuşmanız çok mu zor ? Bizde biliyoruz çoğu şeyi tek akıllı siz değilsiniz !
Basakgul Mom0871 Tabi ki çok önemli sanırım siz size uygun pof poflamı bir tarz arıyorsunuz size uymamış olabilir ☺️
Derya2867 Mom0871 sinüzit çok fena bişey ya bende de var ama buz yiyorum o denli sıcak buralar emin ol çocuğa bir şey olmaz bu gözler maden suyu içtim acaba çocuk erir mi diye soran kadınları da gördü 😂 evhamlı olmamak en iyisi
Mom0871 Derya2867 ayy bi tanede şey vardı kusucam çocuk çıkar mı 😅 o kadar saçma düşüncelere girmedim çok şükür aklımız yerinde
Mom0871 Basakgul pohpohlanacak yaşı geçtiğimizi düşünüyorum 😆 sonuçta burada herkes anne adayı 🙃 doğacak çocuklara yaparsınız pohpohunuzu
Basakgul Mom0871 Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim demek ki anladınız beni ben de bundan bahsediyorum aynı telden konuşmaya başladık 🙂