Ybdc öncelikle umarım sağlıklı sıhhatli gelir 15 gün önce sezeryan doğum yaptım korkulacak hiç bir şey yok inanki doğumdan sonra yanına muhakkak depeend bez al ve hemşirelere ben bunu takmak istiyorum de onların hasta bezlerinden kullanma derim çünkü çok büyükler🤨 uyuşukluğun geçtikten sonra seni yürütecekler muhakkak siyah rahat bi eşofman al ayağa kalkarken bir anda karşıya bak ve doğrul çok rahatlarsın bol bol yürü kanaman çok olsun hemen aksın🤗 ben otururken çok rahat etmiştim oturmayı dene dikiş acısı bir anda hafifliyor🥰 doktorum bile şaşırmıştı. Sezeryan sonrası çok üşünüyor yanına muhakkak yumuşak bir yelek ve çorap al derim 🤗 bol bol su ve kahve iç eğer spinal doğumsa sırtın ağrıyacak kafein iyi gelecektir🤗 ilk gün katı bir şey yeme gazıda sıkıntı yapma ben ertesi gün eve gelince çıkartmıştım🤗 büyük tuvaletede 2 gün sonra çıktım sonra hemen düzene girdi bebeğini bol bol emzir ilk gün 2 çay kaşığı kadar mideleri var sütün yeter merak etme🤗 yanına pompa alacaksan alma derim çünkü ilk süt katı olduğu için pompaya gelmiyor🤗 canını boşa yakmış olursun🤗 ilk ten temasını sakın unutma göğsünü koklat bebişin elini tut ve göğsünün üzerinde tut ondan sonra emzir🤗 ten teması olmayan çocuklarda meme reddi çok fazla oluyor. Göğsün için muhakkak bir göğüs ucu kremi al ben garmastan kullanıyorum . Benim çektiğim acıyı çekmeni istemem🥰 eve geldiğinde tek göğüsü emzirip boşaltmaya özen göster bir ona bir buna yapmaki sondaki yağlı süt doyurucu süttür muhakkak ondan faydalansın süre tut 15-20 dakika🤗 her emzirmede farklı göğüsünü kullan derim🤗 yara olsa bile muhakkak emzir ki sarılık olmasın kuzucuk🤗 doktor 5 gün sonra kontrole çağıracak bebeklerde ilk hafta 300-400 gr düşüş oluyor bu çok normal sıkıntı yapma sakın 🥰" bebiş uyudukça sende uyuki sütün bol olsun🥰 umarım işine yarar❣️