Ybdc öncelikle korkma canim ameliyat cok cabuk oluyor zaten o an bebegini dusunuyosun sadece sonra bir bakiyosun getirmisler sana göstermeye. 3 gun önce sezaryen oldum gecelik yazan arkadaşlar cok haklilar çünkü ameliyat yerine beli olan birşeyi cekemiyosun gecelik cok rahat ettiriyor. En az iki tane al yakadan açılan olunca emzirme de kolay oluyor.
Depend al yanına ben aldim ama hastanede ihtiyacim olmadi hasta bezi kullandi hemsireler yaraya denk gelmeyecek şekilde eve cikarken giydim dependimi o da rahat ettirdi.
Benim sıkıntı yaşadığım sey göğüs ucu oldu planli sezaryen olmadığı için nöbetçi eczanede bulamadik bir gece emziremedim eger göğüs ucun yoksa muhakkak silikon göğüs ucu al yanina riske girme derim.
Emzirmen icin zaten hemsireler ebeler cok yardımcı oluyorlar ogretiyolar yapabilirsin ihtiyaç olursa mama alin derler zaten.
İlk adimini atarken yere değil karşıya bak ve kendini hep pozitif düşünerek motive et. Zaten soyleyecekler ama kendini iyi hissettikce hareket et kalkip yürü daha çabuk toparlayacaksin emin ol.
İnşallah güzel bir dogumun olur saglikla al kucağına.