wills suudamlasi ayy ben yanlışlıkla 18. günümde test yapmıştım 4.37 filan çıkmıştı. Bildigin karalar bağladım. 21. günü tekrar verdim 28 çıktı nasıl moralim yerine geldi, cok sağol canim benim 🥰🥰🥰
suudamlasi papatya56 canim bazi insanlar hamileliklerini cok fazla akıntıyla öğreniyorlar umarım seninde öyledir hayirli haberler ver insallah 🤲
papatya56 suudamlasi İnşallah canım azımdada acı bi tat var bugun pazartesı 11 gun test yaparım dayanamam bugün yapmamak için kendimi zor tuttum
suudamlasi Almla hayir canim ben yapmadım bugun catlatma ignesinin 7.gunu benim. Yarin kontrolüm var hiçte gidesim yok hayirlisi diyelim. Insallah diğer arkadaşlarımın ve senin guzel sonuçlarını duyarım burada 🤲🌹
Almla Benim de 6 günm var bende bekliyorum sadece kasık agrı ve göğüs hassasiyet im var ama bunlar regl ilete aynı o yüzden bilmiyorum umutlanmak istemiyorum bir kimyasal gebelik yaşadım ve femara ile de son ayım
Almla Zgenes bnde🤔dün yaptm bakalım nisan ayında tarhusal ile 11 inde oldum Mayıs ayında kendı kendıne 13 inde Haziran ayında yine kendı kendıne 11 inde oldum