lunaaa öyle denilmiyor iste canim hic bir doktor tek tip sperm varligindan bahsedemez cunku spermler cesit cesittir mesela yavas ilerleyen sperm yumurtaya 1 saatte ulasir orta duzeyde ilerleyen var ve cok hizli ilerleyen var you tuba gir dlnle istersen uzman bir doktor anlatiyor ben onu dinlemistim yani benim alanim kadin dogum degil bende saglikciyim ama fizyoterapistim, demem o ki ben bos beles kisileri dinlemem kulak vermem alaninda uzman diye dinledim ve kulak verdim iyi ki de dinleyip arastirip cok okuyan birisiyim hamileyim su anda , ayrica da ciddi anlamda 1 saat falan uzandum bazen yeter diyip 40 dakika falanda durmuslugum oldu ama bir saate yakindi ve bacaklarimida belimin altina yastik koyduktan sonra saga sola yatirdim ara ara spermler daha hizli ilerlesin diye… yorulursanda duvara daya muzik dinle yani cokta zor degildi acikcasi… ayrica dil falan cikartmissin dalga gectigimi falan dusunuyosan yaniliyosun ister denersin ister denemezsin ama dedigim gibi ben bu sitede yazdigim hic bir yorumda bile bos beles seyler yazmam yani…