DenizBilge Bez de (Sleepy Natural) tercih edeceğim keza ıslak mendilde de aynı markayı ama stok yapmayacağım ben pamuk ve ılık su ile silmeyi daha çok tercih edeceğim. Zıbınları sıfır kol alacağım H&M’de karar kıldım. Yenidoğan setini tek çift almayı düşünüyorum. Onu da beğendiğim bir siteden sipariş edeceğim. Yüzde yüz pamuktan üretim sağlıyorlar. (Pudra kokusu sayfanın adı) Canyon travel bebek arabası ve Nuna sallanan ana kucağı tercihlerim arasında. Kendime ise üç dört çeşit gecelik almayacağım,kışın doğum yapacağım nasipse bu sebepten bir tane pijama takımı kafi gelecektir diye düşünüyorum. (Sezaryen olacağım takdirde bir çift daha alırım)
emziği doğana kadar almayı düşünmüyorum nihayetinde her bebek emzik kabul etmiyor ki bende kullansın istemiyorum. Biberonda anne göğsüne en yakın olduğundan (phılıps avent)düşünüyorum
Bepanthol pişik kremi kullanacağım. Bayer’in her ürünü katıksız olduğundan
mustelada setini değil yalnızca şampuan ve bakım yağını alacağım
tırnak makası tarağı vs eczanemden temin edeceğim
küvet setini ise fileli değil ayakta da kullanabilenden alacağım (babyjem ayaklı küvet) kendi başıma da yıkayabilmek adına
kıyafette de her gördüğümü alma taraftarı değilim nihayetinde çok çabuk büyüyorlar😊
şu an için böyle,ekleme çıkarma yaptığım olacaktır zamanla ☺️