Ayca-91 Hafissee ahahahaha bende öyleydim son aylarıma kadar üstelik sen hala geziyor musun diyorlardı 😂
Nur_tanem Hafissee Ahududu çayı iç kuzum kasları gevsetiyor birde ananas ye bolca kabuklarını kaynat iç 🤭 hazırda icebilirsin de kendisini yemek daha etkili 🤗
Nur_tanem Hafissee 🤣🤣 ewet hayırlısıyla gelseydi panik atak olunca biz dokuz doguruyoruz sayende seferber oldu anacıklar 🧚
eslemeslem Hafissee benim durumum daha kötü yarın doğması lazım açılma yok hiç sancı yok bişey yok 😂 biz de il değiştirdik kızım buranın havasını beğenmedi galiba
Leylakkk eslemeslem 1 kaşık kadar zeytinyağına 1 2 damla limon sıkıp için günde 2 3 kez yapabilirsiniz
Leylakkk Hafissee 1 kaşık kadar zeytinyağına 1 2 damla limon sıkıp için gün içinde bir kac kez tekrarlayın kasılmaların başlamasına neden olup sanci yapiyor demişti görümcem ayrıca rahimi yumuşatıp doğumun kolay olmasını sağlıyormuş
zeytinkiz Evindarr hahahaha ya asla soğuk ile yapamam tabii kış gibi kaynar Du ile yapmıyorum ama ılıkdan sıcak oluyor son cıkarken bacaklarıma soguk su tutuyorum 🤭
ogrencianne35 Hafissee aynen sezeryan doğum yaptım ama iyikide sezeryan olmuş normal doğum yapamazmışim 😂😂
Nur_tanem Hafissee iyi ki varız sarılalım sıkı sıkııı 😍😍😂😂 Rabbim bı avazda kurtarsın inşallah cnm perine masajı yapmayı denedin mi peki
Leylakkk Ys35 cevremde 2 kişi yaptı haftaları dolduğu halde doğum başlamamıştı ikiside bunu yaptıktan sonra doğum başladı 😂 hatta birisi takipli olduğu hastaneye yetişemeyip yol üstündeki bir hastanede acil doğum yapti
Nur_tanem Hafissee yarı oturur pozisyonda kendin de deneyebilirsin kız var sende o potansiyel her işini yapıyorsan bu da zorlamaz bence çok kilo almadın elin yetişir 🤣🙈