Addile [silindi] diyet feln yapmadınız degil mi 32.haftadayz 35 çıktı kafa capıda tedrgin olduk birax kiloda 1920 gr demişti bu hafta diyt mi ypsam diye düşnmrye basladm acıkcası
minikbirprensannesi Addile Yok canım bana diyet yap demedi doktor herşey normal dedi sizinkinin kilosu da iyi bence o haftaya göre
DamlaNur29 minikbirprensannesi benimde 2 hafta ileriydi hep sat hep baza alındı ve 39+1 de 4110 doğum yaptım şekerim cıktı insilün ve diyete ragmen bebegim kilo almaya devam etti yapısal bişey sanırım amca dayıya çekti benim oğlum onlarda iri yapılılar siz yemenize dikkat edin genede normal doğum için yani eger normal doğm düşünüyorsanız
minikbirprensannesi DamlaNur29 Oy maşallah tombik bebekleri çok severim sağlıklı olsunda sizde dikkat edin kendinize bişeyiniz kalmaz inşallah bizimde bakalım gidişat nasıl olacak merak ediyorum
DamlaNur29 minikbirprensannesi doğum yaptım canım ben suan 2 numara yolda halada tombik bebek ama saglıklı olması öncelik bence herşeyden önce
minikbirprensannesi DamlaNur29 Tabiki canım her şeyden önce sağlık Allahım bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı
Calisananne25 Bizim de 1 hafta ileride doktor gelişimi çok güzel dedi zaten eşim de ben de uzun boyluyuz öyle zayıf insanlar değiliz bizden küçük Bişey beklenemezdi🤭
minikbirprensannesi Calisananne25 Maşallah kuzucuğa sağlıkla alın inşallah kucağınıza canım beni boyunun uzun oluşu kilosu çok korkuttu ama doktor her şey normal dedi ☺️